icon

Komplex z podpazušia

20. jún 2026

Ahojte myslíte že je môj komplex z môjho podpazušia opodstatnený ? Mám strašne tvrdé chĺpky keď sa oholim mám za dva dni hneď pichliače , často mi aj chĺpky zarastaju , skúšala som rôzne strojčeky , žiletky . Zachvilku mám narodky muž mi kúpi permanentku na odstránenie chĺpkov aspoň pár sedení :D len neviem čo skôr začať či nohy , alebo oblasť bikín by som aj chcela . Lebo tam mám často podráždené a už mi to lezie na nervy. Už neviem čo mám skúsiť . A ešte plus k tomu asi z toho holenia mám pocit že tú pokožku tam mám takú zhrubnutú tmavšiu už mi to holenie lezie na nervy poriadne a hlavne teraz keď je leto. Preto mám problém si dať aj tielko lebo sa hanbím za moje podpazušie . Muž hovorí že to veľmi riešim že to si vôbec nikto nevšíma . No ja som z toho na nervy už .

anonym_3fb6b1
20. jún 2026

Prečo neskúsiš domáce ipl?

autor
20. jún 2026

@anonym_autor

anonym_2078f4
20. jún 2026

Vyskúšaj voskovú depiláciu. Ja chodím každé 3 týždne a som spoko

autor
20. jún 2026
@anonym_3fb6b1

Prečo neskúsiš domáce ipl?

@anonym_3fb6b1 mám doma . Už niekoľko rokov ale nejako som to prestala si robiť . Už som si to asi s tým nerobila rok a pol . ..no možno to ešte skúsim aj keď by som chcela trvalé odstranenie

autor
20. jún 2026
@anonym_2078f4

Vyskúšaj voskovú depiláciu. Ja chodím každé 3 týždne a som spoko

@anonym_2078f4 neboli to moc ? 😂 To mňa vždy veľmi bolelo ale teda zatiaľ som mala len s voskovymi pásikmi a to som si vždy sama robila .

marca12
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_3fb6b1 mám doma . Už niekoľko rokov ale nejako som to prestala si robiť . Už som si to asi s tým nerobila rok a pol . ..no možno to ešte skúsim aj keď by som chcela trvalé odstranenie

@anonym_autor Asi ta tie chlpky az tak netrapia,ked mas doma taku super vec a nepouzivas? Si leniva? Je to otrava,ale premoz sa. Ja si pustim film a blikam. Dost dobre to funguje. Len musis vydrzat a zo zaciatku poctivo kazde 2 tyzdne pouzit

autor
20. jún 2026
@marca12

@anonym_autor Asi ta tie chlpky az tak netrapia,ked mas doma taku super vec a nepouzivas? Si leniva? Je to otrava,ale premoz sa. Ja si pustim film a blikam. Dost dobre to funguje. Len musis vydrzat a zo zaciatku poctivo kazde 2 tyzdne pouzit

@marca12 lenivá asi anoo ..ale skúsim to večer pri tv blikať .aspoň to podpazušie . Teraz po dovolenke nemôžem asi keď mám dosť opálené nohy si robiť nohy aj .

anonym_d22066
20. jún 2026

@anonym_autor uprimne ti poviem nikto si to bezne nevsimne pokial nie je naruseny alebo zakomplexovany. Pokual nemas viditelne centimetrove chlpy tak na prvy pohlad ta nikto neskenuje.

andreatytler
20. jún 2026

@anonym_autor Ja odstranujem epilatorom. Podstatne je vytrhavat kym su chlpky este malinke par mm. Vtedy nemaju hlboky koren (obrazne povedane) a vytrhavanie boli ovela, ovela menej ako ked sa vytrhava dlhsi chlp.
Kedze tvoje neboli trhane velmi dlho, bude prva epilacia velmi bolestiva, ale vsetky dalsie uz zvladnes uplne v pohode.
Mne staci epilovat raz do mesiaca. Trva to 5 minut.
Inac epilacia je jedinne co moja koza znesie. Po vosku, ziletke, chemickom peelingu som mala hrozne zapalenu kozu.

anonym_2078f4
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_2078f4 neboli to moc ? 😂 To mňa vždy veľmi bolelo ale teda zatiaľ som mala len s voskovymi pásikmi a to som si vždy sama robila .

@anonym_autor sama s pásikmi by som si to nerobila, lebo to je blbosť
U kozmetický jej vosk nahreje strojček a má iné jemnejšie pásiky

Čo máš 4 roky že nič nevydrzis? Ja chodím s mojou 16 ročnou dcérou

anonym_bd228a
20. jún 2026

Moja dospela dcera sa vobec neholi a nie je z toho zufala. A kto je zufaly z nej tak to je jeho problem 😁
Skusila by som na tvojom mieste mozno ten laserovy epilator.

anonym_417377
20. jún 2026
@marca12

@marca12 nie pre kazdeho je to super vec kedze to nie kazdemu funguje .. mat na vyber medzi ipl a laserom- nieje o com - jasne nech ide na laser ...