Komplex z podpazušia
Ahojte myslíte že je môj komplex z môjho podpazušia opodstatnený ? Mám strašne tvrdé chĺpky keď sa oholim mám za dva dni hneď pichliače , často mi aj chĺpky zarastaju , skúšala som rôzne strojčeky , žiletky . Zachvilku mám narodky muž mi kúpi permanentku na odstránenie chĺpkov aspoň pár sedení :D len neviem čo skôr začať či nohy , alebo oblasť bikín by som aj chcela . Lebo tam mám často podráždené a už mi to lezie na nervy. Už neviem čo mám skúsiť . A ešte plus k tomu asi z toho holenia mám pocit že tú pokožku tam mám takú zhrubnutú tmavšiu už mi to holenie lezie na nervy poriadne a hlavne teraz keď je leto. Preto mám problém si dať aj tielko lebo sa hanbím za moje podpazušie . Muž hovorí že to veľmi riešim že to si vôbec nikto nevšíma . No ja som z toho na nervy už .
Vyskúšaj voskovú depiláciu. Ja chodím každé 3 týždne a som spoko
Prečo neskúsiš domáce ipl?
@anonym_3fb6b1 mám doma . Už niekoľko rokov ale nejako som to prestala si robiť . Už som si to asi s tým nerobila rok a pol . ..no možno to ešte skúsim aj keď by som chcela trvalé odstranenie
Vyskúšaj voskovú depiláciu. Ja chodím každé 3 týždne a som spoko
@anonym_2078f4 neboli to moc ? 😂 To mňa vždy veľmi bolelo ale teda zatiaľ som mala len s voskovymi pásikmi a to som si vždy sama robila .
@anonym_3fb6b1 mám doma . Už niekoľko rokov ale nejako som to prestala si robiť . Už som si to asi s tým nerobila rok a pol . ..no možno to ešte skúsim aj keď by som chcela trvalé odstranenie
@anonym_autor Asi ta tie chlpky az tak netrapia,ked mas doma taku super vec a nepouzivas? Si leniva? Je to otrava,ale premoz sa. Ja si pustim film a blikam. Dost dobre to funguje. Len musis vydrzat a zo zaciatku poctivo kazde 2 tyzdne pouzit
@anonym_autor Asi ta tie chlpky az tak netrapia,ked mas doma taku super vec a nepouzivas? Si leniva? Je to otrava,ale premoz sa. Ja si pustim film a blikam. Dost dobre to funguje. Len musis vydrzat a zo zaciatku poctivo kazde 2 tyzdne pouzit
@marca12 lenivá asi anoo ..ale skúsim to večer pri tv blikať .aspoň to podpazušie . Teraz po dovolenke nemôžem asi keď mám dosť opálené nohy si robiť nohy aj .
@anonym_autor uprimne ti poviem nikto si to bezne nevsimne pokial nie je naruseny alebo zakomplexovany. Pokual nemas viditelne centimetrove chlpy tak na prvy pohlad ta nikto neskenuje.
@anonym_autor Ja odstranujem epilatorom. Podstatne je vytrhavat kym su chlpky este malinke par mm. Vtedy nemaju hlboky koren (obrazne povedane) a vytrhavanie boli ovela, ovela menej ako ked sa vytrhava dlhsi chlp.
Kedze tvoje neboli trhane velmi dlho, bude prva epilacia velmi bolestiva, ale vsetky dalsie uz zvladnes uplne v pohode.
Mne staci epilovat raz do mesiaca. Trva to 5 minut.
Inac epilacia je jedinne co moja koza znesie. Po vosku, ziletke, chemickom peelingu som mala hrozne zapalenu kozu.
@anonym_2078f4 neboli to moc ? 😂 To mňa vždy veľmi bolelo ale teda zatiaľ som mala len s voskovymi pásikmi a to som si vždy sama robila .
@anonym_autor sama s pásikmi by som si to nerobila, lebo to je blbosť
U kozmetický jej vosk nahreje strojček a má iné jemnejšie pásiky
Čo máš 4 roky že nič nevydrzis? Ja chodím s mojou 16 ročnou dcérou
Moja dospela dcera sa vobec neholi a nie je z toho zufala. A kto je zufaly z nej tak to je jeho problem 😁
Skusila by som na tvojom mieste mozno ten laserovy epilator.
@marca12 nie pre kazdeho je to super vec kedze to nie kazdemu funguje .. mat na vyber medzi ipl a laserom- nieje o com - jasne nech ide na laser ...

Prečo neskúsiš domáce ipl?