Komu Lumea nefunguje?
Používam ju od júla, pravidelne a poctivo. A výsledky sú mizerné, takmer žiadne. Chĺpky mám tmavé a kúpená bola nová z eshopu, takže nechápem kde je problem. Stála nemalé peniaze tak som z toho dosť nešťastná :(
mne na nohy funguje. na intimne partie a podpazusie vysledky ani po roku velmi nevidim...
Dobre vedieť pretože všade je vychvalovaná do nebies ale na toto neupozornia že to trvá tak dlho. Ja som dúfala že v lete už nebudem riešiť v plavkach pupáky v oblasti bikín
a nemas este trochu opalenie z leta? ono najlepsie to funguje ked je ta pokozka co najbledsia.
ja ju mam uz roky. na niektore miesta zabrala na ine ani velmi nie. ktovie od coho to zavisi. ale urcite este vydrz a poctivo kazdych 14 dni urob. do leta to bude urcite lepsie aj ked nie mozno uplne 100% ale lepsie. nevzdavaj to.
Ja sa pripojím. Nie som extra spokojná s výsledkom. Zabrala mi na pazuchy a nohy, na oblasť bikín je to poslabsie, ale všade mi to zaberá len na také mapy, neviem či sa mám zakaždým oziarit dvoj-trojitou dávkou a každý týždeň alebo ako.
@pralinka25 práveže som potom už nechodila ani na slnko ani do solárka a som momentálne ako stena a to ja neznášam byť takáto biela. Najradšej by som sa išla hneď opaľovať 😁 je to také no. Že sa človeku pomaly ani nechce blikať keď nevidí výsledky. A reči chlapa tiež nepridávajú. Keď mi to vyhováral že je to drahé a že ktovie či to bude fungovať tak teraz má navrch.
Inak mám podozrenie, že by zabrala lepšie na hrubé chlpy ak by neboli iba oholené, ale depilovane. Aby sa ten lúč dostal priamo ku korienku a nezavadzal mu ten chlp...
ja som ju pouzivala rok.. a teda na nohach zmizli chlpky na 70%, na podpazusie skoro vobec nefungovalo, intimne partie tak na 80%.. za mna zbytocna investicia
@nnnuuunnn presne aj mne mapy. Že to potom nemá ani význam lebo to treba ajtak oholiť inak to vyzerá strašne
Inak zaujímavé, že tu sme sa stretli samé nespokojné a v diskusii o Lumee sú samé pozitívne ohlasy. 😁
Ešte som sa zakaždým čudovala prečo sú plné bazary toho. Všade uvedený dôvod predaja že nechce sa mi a pod. Tak si vravím že keď už raz niekto toľko investuje do toho tak nebudem lenivá a budem sa blikať. A reálne sú dôvody asi také že im to tiež nefunguje.
A tak pre mňa to význam má, som potom chlpatá len na polovicu 😃 avšak keď to zabralo na "mape", tak to musí zabrať aj kúsok vedľa. Možno to miesto musíme viac osvetlit. Ja som to zatiaľ hádzala na to, že som proste to miesto asi neosvetlila, prípadne tam kde to zabralo som osvetlila viac. Inak neviem čo si mám myslieť. A tiež že chlpy mohli byť vtedy v inej fáze rastu.
tak ja to kombinujem v lete s depilovanim, takze ja dufam, ze toto kombo ma raz chlpkov zbavi navzdy. ale tie intimne partie a pazuchy by boli fajn kedy idu lumeou...
Ak sa ti po holení zápaluje pokožka natri riadne kokosovým olejom a výsledky vidno hneď na 2 deň!!!!!je to zázrak!!!
ale ono to zmysel ma. budes mat tych chlpov menej budu rast pomalsie a nebudes mat taku podrazdenu pokozku po holeni. ja som mavala hrozne podrazdenu pokozku. depilovanie mi vobec nehrozilo lebo to sa mi strasne zapalovalo. a teraz hoci to nie je uplne bez chlpkov tak uz vsetky hore spominane problemy zmizli. aspon nieco.
ja myslim ze to chce len cas a trpezlivost
@pralinka25 ďakujem určite budem blikať ďalej keď už som si ju kúpila a teda budem dúfať ze sa výsledky dostavia
dostala som jeziska, a po recenziach aj tuna na MK som si kupila normalny kvalitny epilator panasonic a kaslem to
Dobre že som ju nekúpila.Lebo tiež som nad ňou rozmýšlala.Zas by ma moja intuícia nesklamala
@chillibubble u mňa zas naopak na podpazušie hneď po 3 použitia h a nohy ani po roku... Ako vidno miesta bez chlpov aj sú slabšie ale stále su
A dodrziavas presny postup? Ja som som ju zatial len 2x pouzila, ale vidim rozdiel na nohach. Inokedy, ked som si rano oholila nohy, tak uz vecer boli drsne. Teraz tak na treti den zacinam mat strnisko. Uvidim ako to pojde dalej. Na bikinach a podpazusi zatial nevidim rozdiel.
@surama zo začiatku som videla mierny rozdiel a mapy na nohách mám ale prešla kopa času a je to bez zmeny. Áno pravdaže dodržiavam
To vážne tak dlho používaš a nič? Ja som začala minulý rok v marci. A napríklad podpazušie som mala po mesiaci úplne v pohode. Nohy a intímne boli do leta (po cca 3 mesiacoch používania) v pohode, že nemusela som holiť, len sem tam zabudnutý chlp, ale nič na do-holovanie. Celé leto fakt super, žiletku som ani na dovču nebrala. Od septembra som Lumeu nepoužila a mám mapy, ale veľmi riedke. Začnem znova o mesiac-dva, aby bolo hotovo na leto (v zime sa mi s tým nechce babrať) 😀 Za mňa mega spokojnosť. Veľmi sa čudujem, že niekomu nezaberie skoro vôbec.
Ja som mala IPL Braun. Podpazušie paráda. Nohy začali relatívne rýchlo späť zarastať, ale asi sú chĺpky menej husté. A bikini boli možno mesiac ako majú byť, teraz si znova žijú akoby sa nikdy nič neudialo.. a ruky absolútne žiadna zmena.. takže ja z toho tiež nie som extra paf ale keby som to neskúsila tak by ma to štvalo
To závisí od toho, ako je položená otázka 😁
inak mozno to ani nie je chyba pristroja ale skratka niekto ma taku pokozku alebo co. lebo poznam aj baby co im ani klasicky laser nezabral.
a je to trvalé alebo aj tie miesta čo sú teraz bez chĺpkov niekedy v budúcnosti zarastú? ak je to trvalé, tak sa aspoň pre toto oplatí podľa mňa.
@zuzanka.zuzu ja si myslim, ze niektore chply zmiznu trvale. totiz Lumeu mam od prveho tehotenstva a v teho tenstve ani pri kojeni som ju nepouzivala cize aj viac ako dva roky som mavala prestavku a nemam pocit ze by som na tom bola ako pred Lumeou hoci teda ziletku som rozhodne pouzit musela ale zas nie tak casto ako kedysi. aspon tak sa mi to javi. teraz som zacala po troch rokoch znova tak som zvedava ako to pojde.
ja ked som chodila ku kozmetičke, tak fungovala už po prvých ošetreniach. Ja som to riešila laserom, pretože by som sa nedoplatila a mám pokoj.

ja som si kúpila Lumeu k Vianociam a tiež zatiaľ nič .... kamarátky čo ju majú aj kozmetička mi však tvrdia že prvý reálny výsledok bol tak po 6-tych mesiacoch a ,,bezchlpové obdobie,, nastalo tak po 15-tych mesiacoch. kozmetička - čo ju sama používa , čakala až 2 roky - kým zabrala. čiže iba poctivo používať a počkať