icon

Kozmetický set pre mladé dievčatá: Poradne a rady

indiankaindi
13. nov 2023

Ahojte, chcem poprosit o radu. 15 ročná dcéra túži po nejakej ideálne sade krémov a prípravkov na “ošetrenie” pleti. Ja osobne razim teóriu, že mydlo je v jej veku top a občasné použitie nivea krému bohate postačí. Poťažmo pleťová voda, keďže je v puberte, ale ona má to šťastie, že má pleť ako Snehulienka. Ale ona veľmi túži po nejakých krémoch (už riešila tie na vrásky), prípadne nejaké kapsulky, alebo hydratačné séra. Keďže ja nič podobné nepoužívam, popravde netuším, či niečo podobné existuje. Preto prosím o radu, sú nejaké krémiky, séra alebo niečo pre takéto mladé dievčatá, čo by nebolo proti vráskam a nebolo to nejake agresívne. Existuje vôbec niečo take? Budem vďačná za každú radu.

anavixy
13. nov 2023

Pozri znacku Cera Ve (najdes aj v dm), maju super kremy, cistiace mlieka/oleje vhodne pre kazdu vekovu kategoriu, zakladne, ale dobre zlozky, skvele prave ako prve kremiky pre mlade baby 🙂 v DMke najdes aj rozne masky na tvar (v tych sackoch), ktore su tiez super, nic nimi nepokazis (kys hyaluronova napr, vit c, od garnier alebo aj balea, kneipp) a dcera sa bude citit ako dospela 👌

dadis
13. nov 2023

@indiankaindi Moja dcera ma 14 a syn 16, pouzivaju cistiaci gel cerave, hydratacny krem (s spf cez den, na noc bez spf).

indiankaindi
autor
13. nov 2023

@anavixy
@dadis ďakujem, veľmi ste ma potešili, zajtra spravím záťah na dm 🙂 Veľkaaaaa vďaka

patrisaa
13. nov 2023

Ja by som jej dopriala niečo na čistenie pleti. Nejaký čistiaci gél alebo mlieko a čistiacu vodu. Na hydratáciu sérum s vitamínom C a nejaký krémik.😇 S tým sérom by bola veľmi spokojná.

indiankaindi
autor
14. nov 2023

@patrisaa sérum je aj nejaké špeciálne? Či len hocijaké s vitamínom C? Ja som myslela, že tieto séra sú len proti vráskam a tak.

eternity24
14. nov 2023

@indiankaindi mydlo ma tvar je to najhoršie. Na plet sa používajú umývacie oleje a nie mydla. Mydla pleť vysušuju. Potom jej môžeš kúpiť nejakú kvetinovu tonizacnu vodu napriklad ružovú vodu a krém. Krém proti vráskam, na to je ešte veľmi skoro. Toto by som doplnila nejakými maskami na trvár, pilingom a možno nejakým serom.

eternity24
14. nov 2023

@eternity24 sera niesu len proti vraskam, sú rôzne. Ja používam kozmetiku kvitok, môžeš si pozrieť ich web a aj keď si ju neobjednas, aspoň si prečítaj ako správne ošetrovať pleť. Majú aj kopu ser, tak sa zorientujes trošku.

patrisaa
14. nov 2023

@indiankaindi Nie séra máš na všeličo. Na akné, upchaté póry, hydratáciu, pigmentové škvrny, zjednotenie pleti, vrásky atď.

patrisaa
14. nov 2023

@indiankaindi Keby niečo tak píš správu, som kozmetička viem ti poradiť a pozrieť niečo voľne dostupné podľa potrieb.😇

indiankaindi
autor
15. nov 2023

@patrisaa
@eternity24 Ďakujem za rady 🙂