icon

Kozmetika Andreine

8. jún 2023

Dobry den, ma niekto skusenosti s touto znackou? Vsade citam iba dokonale recenzie, az sa mi tomu nechce verit, preto skusim aj tu...vdaka 🙂

kosicanka1
8. nov 2023
kosicanka1
8. nov 2023

Andreine ma na šampónoch uvedeného výrobcu v Kapusanskych Klacanoch.
Je to výrobca Soaphoria, ma tam výrobnu aj centrálny sklad
Staci to hodit do googlu

kosicanka1
8. nov 2023
kosicanka1
8. nov 2023

Takze este predtym nez aj tato diskusia záhadne zmizne, kto citi obrovskú potrebu vyskusat Andreine produkty, moze si ich za tretinovú cenu kupit priamo od výrobcu.

majka3322
8. nov 2023

@kosicanka1 aj v DM su podobne vyrobky znacky CBD apothecary, skusala som tonikum a to je takmer totozne s Andreine. A vyrobca je tiez rovnaky 😊

kosicanka1
8. nov 2023

@majka3322 Ano, v DM predava ten isty výrobca pod značkou Botanica Slavica 😉

nikollet123
8. nov 2023

@kosicanka1 Radšej nech tá potreba skúsiť jej kozmetiku vymizne a rovno si nájdu niečo, čo im pomôže. Veľmi ťažko sa dávajú vlasy dokopy 🤦‍♀️

soulmate9
8. nov 2023

@kosicanka1 tak je. stačí si porovnať aj zloženia jednotlivých šamponov, tonik a kondicionerov od nej a podla toho vybrať šampón cez soaphoria 🙂 a jej predražena sprchova hlavica je aj na Aliexprese za polovičnú cenu. Nemáte začo 😆

https://www.aliexpress.com/item/100500280869389...

majka3322
8. nov 2023

@soulmate9 este viac ako za polovicnu, ved ona ju predava o 50€ drahsie ako na Ali 🙈 extrem fakt
Kefu ste nahodou nenasli? Nechcem davat za nu 35€, este mam zdravy rozum 😂

soulmate9
8. nov 2023

@majka3322 kefa je značky Tek. Nasla som ju na nejakých slovenských e-shopoch, ale cena sa tiež pohybovala tak ako u Andreine 🤷‍♀️

https://www.google.com/search?q=tek+kefa+na+vla...

soulmate9
8. nov 2023

@majka3322 priznám sa, že ja som podľahla dávnejšie a tu kefu predraženu som kúpila. A doslova ju neznášam 😥 lebo mi nenormálne driape vlasy, dokým ich poriadne nerozcesem, potom je to už ok česať. A to mam jemne a rovné vlasy, ktoré nosím momentálne stále v zapletenom cope, lebo mam male dieťa,cize sa mi nemajú kde pohrčkať. Staršia dcéra, keď vidí tu kefu, že jej chcem s nou účesat vlasy, tak jači a uteká predomnou 🙈
Dosť ma to zarazilo. Nakoľko ho reprezentuje, ako hrebeň, co neťahá vlasy..

nikollet123
9. nov 2023

@soulmate9 Ja som si kúpila normálne Tek kefu a v pohode. Mám vlnité vlasy a rozčešem v pohode, ale nepoužívam ju hneď na rozčesanie po umytí. Na to mám Tangle, aby sa dali z hrebeňa vymyť zvyšky z produktov.

laurita285
9. nov 2023

Andreine akurát tak klame a zavádza zákazníkov aby na nich zarábala... šampóny sú priemernej až podpriemernej kvality za neskutočné ceny... sprchové hlavice kúpené v číne za 6€/ks a ona predáva za 50eur 😀

soulmate9
9. nov 2023

@nikollet123 ja si tiež vlasy nerozcesavam, keď sú mokré....Vlasy musím úplne pomaličky pramen za prameňom rozcesat s tým hrebeňom, aby mi nezadrapovala vlasy...ja som ostala nadalej pri mojej obľúbenej kefe..

nikollet123
10. nov 2023

@soulmate9 Ona je fajn na suchšie vlasy už, pekne vlnky spraví. Ja keď si dávam mlieko na rozčesanie to ide dobre s hocjakou kefou, len z plastu to vymyjem, drevo nechcem stále namáčať a tam by sa to zažralo.

vannyvanny
11. nov 2023

Ja som mala aj dobrú aj zlu skúsenosť. Keď ešte len začala predávať svoje výrobky som ich skúsila šampón + kondicionér a naozaj mi to vtedy pomohlo nakoľko som mala hnusne vyperoxidovane vlasy zničené. Ale robila som veľa vecí k tomu . Dávala som si ricinovy olej do pokožky robila som si oplach s vodou z rozmarínu a nezehlila a nefenovala . Výsledok bol brutálny. Potom neskor zas som sa farbila bla bla bla a spomenula som si na jej produkty a asi po roku zas ich skúsila. No už to nerobilo nič. Aj konzistencia bola iná podotýkam takže ja si myslím ze tie úplne prvé produkty boli fajn ale možno ďalšie zmenila zloženie aby z toho zarobila čo najviac .

maisynka
Autor odpoveď zmazal
maisynka
Autor odpoveď zmazal
majka3322
14. dec 2023

@maisynka prosím ťa aká to bola skupina?

veva1511
17. dec 2023

Dobrý deň 🙂 Andreu sledujem už od jej počiatkoch, keď ešte svoju kozmetiku nemala. Zdala sa mi veľmi milá už vtedy. Keď dala do ponuky svoje vlastné produkty, zakúpila som si ich. Samozrejme, kým si vlasy zvykli na prírodnú kozmetiku to trochu trvalo. Ale nakoniec som výsledky videla. Vlasy sa mi toľko nemastili, menej vypadávali. No trvalo to možno rok a pol možno dva. Vyskúšala som asi všetky produkty, no nie každý mi sadol (WoW crystal mi strašne zamotával vlasy). Z mojej skúsenosti viem, že tonikum infusion mi pomohol. Po pôrode mi začali padať vlasy a miestami som videla aj plešinku. Pravidelným používaním mi plešinky zmizli, narástli mi nové vlásky. Ale čo sa týka dĺžky, nie a nie narásť. A lesklé vlasy mám v prvý deň umytia, inak ani moc nie. Ja osobne si myslím, že až na taký výsledok, aký chceme každá dosiahnuť len produkty nepomáhajú. V salóne som bola asi rok dozadu, slečna bola veľmi milá, všetko mi vysvetlila, žiaden problém som nemala. Andrea sa netají tým, že často používa henu, vďaka ktorej má lesklé vlasy. A taktiež nie každá máme čas na toľké zábaly. A ako už jedna slečna spomenula, tiež mám ten pocit, že konzistencia produktov bola na začiatku iná ako teraz. Už dlhšiu dobu premýšľam nad kúpou inej prírodnej kozmetiky. Nakoľko je to príliš drahé a už nevidím taký pokrok a zmenu. A priateľovi produkty smrdia, mne nevadia. Asi toľko k tomu. 🙂

iveta1612
18. jan 2024

ahojte. pridám sem aj ja moju skúsenosť. ja mám kladnú. vyrobky používam mesiac. mala som veľké problémy s vypadávanim vlasov, nielen po umytí ale bežne mi vypadávali chumáče, lupiny a chrasty na pokožke hlavy, kupovala som si drahe šampóny redken, kerastase, loreal paris. no keď som presla na túto kozmetiku zmena na nepoznanie. teraz mám vlasy krásne a hlavne nevypadávaju ! ja som šťastna. samozrejme je to subjektívny názor, ale ja som zrejme potrebovala prírodnú kozmetiku. vyskušam aj tie ine značky ktore ste tu spomínali, keďze jej produkty sú fakt drahé. ale za mňa veľká spokojnosť.

verunka210
29. jan 2024

@soulmate9 ahoj odporúčam kefu od FRAMAR
Lepšiu som nikdy nemala. Moja dcera je mojim testerom a všade chodí ňou
Dokáže roscesat všetko 🥰

soulmate9
30. jan 2024

@verunka210 ďakujem krásne za tip! 🙂 , idem ju pozrieť 🙂

laurin
Autor odpoveď zmazal
clarke
1. apr 2024

Tiež sa vyjadrím bola som u andreine aj v salóne a aj som používala od nej produkty hlavne šampóny..kondicionéry nič moc to max na rozcesanie...tonikum som neskúšala...šampóny je to dosť individuálne nie každému sadne daný šampón a to mam vysusane všetky šampóny od andreine.. aj od havlikovej apotehky.. z nej mi ani jeden nesadol...teraz som používala velvet a pánsky šampón na striedačku..ten zelený bojovník ma vysusoval... fajn šampóny sú od two cosmetics ... k tej kefa tiež ju mám doma a ono môže byt problém napr pri rozcesani ze keď sa nepoužije kondicionér tak keď ma človek napr vo vlasoch chuchvalce tak to nerozcese preto napr sa pouzova aj tepelná ochrana pred fenovanim a potom sa vlasy dobre rozcesu ..takže za mňa to chyba v kefe nie je a to mam tiež par kef vyskusanych .. a tiez som si pozerala ceny za kefy odkial to objednavala a cena je porovnatelna ...ono jedna kaderníčka sa vyjadrila ze najlepšie je používať po šampóne kondicionér tekutý nie striekaci keďže ten nemá žiaden efekt ...a za mňa je hlavica fajn len to menenie filtrov je také ze pomaly každé dva mesiace meniť... nie je moc vyhra ...ja používam velvet a kondicionér od two cosmetics a mne toto kombo vyhovuje..ale v kľude si pozri zloženie daných výrobkov...a to som mala šampóny aj od zens a tie mi nesadli ..napr pri tých od andreine som videla ze mi padalo menej vlasov ..ale tak tam máš aj dôležité vymytie šampónu z vlasov a tak isto aj ze keď nemáš vlasy moc mokré a dáš si veľmi veľa šampónu môže sa ti napr preto vyrušovať a mastit pokožka hlavy a za mňa je naj od two cosmetics ilova maska na prečistenie pokožky hlavy to je top produkt a neviem ci by som znovu šla do salónu andreine keďže ceny po celom Slovensku kde ma salóny sú rôzne a dat fakt 100 -140/150 eur za prečistenie pokožky a umytie hlavy na to nemám peniaze ..lebo ono v salóne ti ako píšu vyššie pozrú pokožku hlavy namiešaju masku na prečistenie pokožky hlavy nechajú pôsobiť potom umyju šampónom 2krat a môžu dat aj preliv/nemusia ja som tam už dávnejšie bola a už si to moc nepamätám ale viem že po umyti ti dajú kondicionér a vyfenuju a dajú tonikum .. a mali by ti pozriet kamerou pokožku hlavy ..ešte som zabudla ze ti dajú nápoj caj/kávu.. ja som bola v Trenčíne...ja rozmýšľam ze keď tak by som šla na henu k nim oni to vedia namiešať..a hena ma veľmi pozitívne účinky na vlasy ale vieš si ju aj sama namiešať doma keď si kúpiš kvalitnú henu..hlavne dolezite je nechodit spat s mokrou hlavou ...a tiež som počula ze im soaphoria vyrába šampóny ale neviem co je na tom pravdy ..musíš len vyskúšať ake produkty ti sadnú od akej značky ... mne napr vyhovujú prírodné produkty

clarke
1. apr 2024

@veva1511 tiež mam ten pocit po tom co som si objednala posledné ze ako keby proste voda alebo úplne riedke šampóny ale to som prikladala tomu ze som to objednávala v zime ono najväčšia zložka v jej šampónoch je voda a ostatné veci len v malých Koncentráciach

nikollet123
1. apr 2024

@clarke My máme doma filter na vodu od Philips a vydrží roznodne dlho. Čo sa týka kondicionéru ten treba používať vždy, aby sa uzavrel vlas. Ten v rozprašovači slúži na také oživenie. Mne sa osvedčilo na rozčesávanie používať anti frizz krém a Tangle teezer kefu a rozčešem ich v pohode bez trhania. Každá si musíme nájsť to naj pre tie vlasy, ale rozhodne ruky preč od drogerky a trošku zainvestovať 😉 Na prečistenie pokožky sú čistiace/detoxikačné šampóny, ktoré urobia tú istú službu. Odporúčam K18 detox, mám druhé balenie tak raz do týždňa a pokožka je čistá a dokonca nevysušuje. Netreba hneď všetkému veriť, čo ona propaguje. Chce zarobiť a bude odporúčať vždy len svoje. Mne stačilo a teraz po rokoch a profi kozmetike mi vlasy rastú, nelámu sa a hlavne ma nič nikde nesvrbí.

soulmate9
1. apr 2024

@nikollet123 prosím Vás a aký šampón používate na bežné použitie? 🙂

majka3322
2. apr 2024

@clarke to s tou soaphoriou je 100% pravda. Na obaloch jej starsich samponov mala uvedeneho vyrobcu, teraz neviem ci to tam este ma alebo to radsej neuvadza..

nikollet123
2. apr 2024

@soulmate9 Momentálne mám Olaplex. Drahší, ale moje vlasy sú spokojné. Konce sa mi neštiepia, sú hydratované a vlasy rastú 😊