icon

Kozmetika Andreine

8. jún 2023

Dobry den, ma niekto skusenosti s touto znackou? Vsade citam iba dokonale recenzie, az sa mi tomu nechce verit, preto skusim aj tu...vdaka 🙂

Strana
z4
dani1234567899
21. okt 2024

Ahojte dievčatá, pridám aj ja moju recenziu. Takže tento salón som navštívila v januári 2024 nechala som tam cca 250 eur za procedúru a produkty. Išla som tam hlavne preto, že po druhom pôrode mi preriedli vlasy a rýchlo sa mastili. Keďže reklamu ma takú, že sa v tom salóne dejú zázraky "zbalachala" som aj sestru s jej dcérou. Časté mastenie ustúpili na cca pár týždňov, a v produktoch som vytrvala a používam ich dodnes. Po pár mesiacoch som mala telefonát zo salónu, (čo som veľmi ocenila), ako sa darí mojim vlasom. Však, keď som povedala, že vlasy sa stále rovnako mastia, že sú splihlé bez života, tak ma "obvinila", že si zle vymývam šampón, to som jej hneď vyvrátila, pretože dodržiavam všetko ako mi v salóne kázali, vlasy vyplachujem až kým nevŕzgajú na každom mieste, tak potom povedala, že treba chodiť na čistenie každý 1-2 mesiace, na to som jej povedala, že prepáčte ale nie každý si môže dovoliť tak často navštíviť váš salón za najmenej 140 eur plus cesta keďže som z východu, na to začala ospevovat aké to je potrebné pre vlasovú pokožku a aké je to nevyhnutné ak chcem vidieť výsledky. Tak neviem ako fungovali naše mamy, staré mamy, keď nemali takéto salóny. Nakoniec sme to ukončili zmenou šampónu. Prešlo dosť času a bez zmeny, tak som začala pátrať a čítať. Kamarátka mi spomínala, že sú aj negatívne recenzie, ale že miznú..nechcela som veriť, pretože propagované je vsetko skvelé, už som mala pocit, že ja som vadná. Až keď som našla tento príspevok, ten mi otvori oči. Môj názor je, že prírodná kozmetika je fajn, len tu môže byť fakt problém tej zmeny prísad alebo eliminovanie. Pretože táto kozmetika nie je taká účinná ako sa propaguje, sestra a neter majú ten istý problém. Aby som nebola len negatívna, svrbenie hlavy po použití tonika Infusion ustupuje alebo keď si urobím olejový zábal ale používam aj iné bio oleje, pretože tá suma je fakt vysoká. Myslím si, že je super, ze je tu táto diskusia, ktorá pomôže viac babám napríklad s tým, že keď dochádza šampón nezatoči sa im hlava pri predstave na objednávku. Takže ďakujem za všetky typy. A keby tu bol niekto kto ma skúsenosť s kozmetikou Expernavlasy bolo by super lebo, dlho uvažujem nad touto zmenou. Ale najskôr chcem už real recenzie než miniem zase kopec peňazí a nebude to mat žiaden efekt.

michael42
25. okt 2024

@dani1234567899 Expertnavlasy je taký istý bullshit. Kedysi som mala od nich kozmetiku a úplne suché hnusné vlasy som mala. Teraz som skúsila Andreine a to isté.

oliviaaneta
13. jan 2025

Mne to nepomohlo, uzivala som to roky. Za mna predrazene a neucinne… mala som tonika, balzamy, sampony, doplnok stravy, robila som si aj masky podla nej a nic. Recenzie co tam vidim su od dievcat, ktore maju aj bez toho kvalitne vlasy…

jmesarosova
13. jan 2025

@dani1234567899 Dobry den, skusili sme aj Expert na vlasy, ale velmi zle. Po pouzivani tonika na padanie vlasov zacali padat este viac. A viem to porovnat, lebo sme to zamerne pouzivali len na jednu cast vlasov, na jeden "kut". Co sa tyka samponu, tak to bolo hrozne, vysusil extremne vlasy, elektrizovali po nom ako nikdy predtym. Aj sme to samozrejme konzultovali s nimi, vraj treba davat masku, tak sme doobjednali aj masku, ale to vobec nepomohlo, len vlasy boli ako bez zivota. Potom prisla odpoved, ze mame nechat masku dlhsie, aspon hodinu, ale to sa uz vramci umyvania vlasov moc neda kazdy raz. Proste cele zle, vela penazi zaplatenych a vysledok nie ze ziaden, ale este horsie.

kstranova
19. jan 2025

@maria204 pripájam sa, práve čítam recenzie, pretože Andreine používam vyše roka, rok ma svrbi hlava, mám ju stále mastnú, mám stále lupiny. Vyskúšala som všetky produkty , bola som na trichologii, zaplatila som aj tu čistiacu procedúru. Stále som si nadávala prečo to na mne nefunguje , každé peniaze nazvyš som do toho investovala, no stále výsledok žiadny. Ďakujem že si zdieľala tvoju skúsenosť, už si svoje vlasy nevyčítam 😃

volaj_ma_domca
13. máj 2025

Mohli by ste mi poradiť šampón na veľmi mastné vlasy s lupinamy? Chcela som vyskúšať od Andreine ale po tom čo tu píšete tak asi nie.

oliviaaneta
13. máj 2025

Andreine je totalna blbost, roky som pouzivala a hovno z toho. Jedine co ma dobre je marketing, ale odhliadnuc od toho je to za mna predrazena sracka

Strana
z4