Kozmetika ktorá nesadne: čo s ňou robiť?
Čo robite s kozmetikou ktorá stala dosť a po par použitiach ju nechcete používať. Darujete (komu?) vyhodíte alebo snažíte sa neako spotrebovať?
Dam mame, predam tu na mk alebo na fcb.. alebo pouzivam na telo
@anonym_10419d väčšinou darujem susede, svokre, kamoske … podľa toho o čo ide.
@zeldia snazim sa dopouzivat. Ja si kupujem produkty len od medik8, kde zo zaciatku sa vzdy plet zhorsi (co je normalne) a potom po mesiaci napriklad vidis krasne vysledky. Takze zalezi. Ak dostanem nejaku hnusobu ako tie garnier a podobne znacky loreal a spol, tak to vyhadzujem do kosa. Neposuvam, lebo viem, ze je to nepouzitelne
@zeldia z drahsej kupujem tu istu znacku ale skusam rozne rady a ak nesadne, lebo vzdy som mala suchu plet ale vekom ju mam este suchsiu, tak krem/serum miniem na dekolt. Aspon aj dekolt je dobre vyziveny😍. Lacnejsie napr. balea alebo nieco ine, dcera ked kupi vyskusat a nesadne, tak ide aj do kosa. Nemame moc komu davat a ani ja nemam rada, ked mi kamoska podstrci kozmetiku co jej nesadla.
co sa da na nieco pouzit pouzijem, co nie ide do kosa. Ja osobne by som tiez darovanu kozmetiku nepouzivala a teda ani ma toot nenapadne riesit. Ale teda uz sa to stava malokedy ze nieco si kupime zle, prave naopak.. vsetko sa rychlo minie :D

Dam mame, predam tu na mk alebo na fcb.. alebo pouzivam na telo