icon

Kozmetika ktorá nesadne: čo s ňou robiť?

zeldia
16. júl 2026

Čo robite s kozmetikou ktorá stala dosť a po par použitiach ju nechcete používať. Darujete (komu?) vyhodíte alebo snažíte sa neako spotrebovať?

anonym_10419d
16. júl 2026

Dam mame, predam tu na mk alebo na fcb.. alebo pouzivam na telo

anonym_0fe858
16. júl 2026
@anonym_10419d

Dam mame, predam tu na mk alebo na fcb.. alebo pouzivam na telo

@anonym_10419d väčšinou darujem susede, svokre, kamoske … podľa toho o čo ide.

domkakvet
16. júl 2026

@zeldia podla toho o aku kozmetiku ide, taku co nepouzivam dostanem skor ako darcek a snazim sa to nejako vyuzit pri upratovani domacnosti.

anonym_5ea12c
16. júl 2026

@zeldia snazim sa dopouzivat. Ja si kupujem produkty len od medik8, kde zo zaciatku sa vzdy plet zhorsi (co je normalne) a potom po mesiaci napriklad vidis krasne vysledky. Takze zalezi. Ak dostanem nejaku hnusobu ako tie garnier a podobne znacky loreal a spol, tak to vyhadzujem do kosa. Neposuvam, lebo viem, ze je to nepouzitelne

ivana11155
16. júl 2026

@zeldia z drahsej kupujem tu istu znacku ale skusam rozne rady a ak nesadne, lebo vzdy som mala suchu plet ale vekom ju mam este suchsiu, tak krem/serum miniem na dekolt. Aspon aj dekolt je dobre vyziveny😍. Lacnejsie napr. balea alebo nieco ine, dcera ked kupi vyskusat a nesadne, tak ide aj do kosa. Nemame moc komu davat a ani ja nemam rada, ked mi kamoska podstrci kozmetiku co jej nesadla.

sisaka
16. júl 2026

Vyhadzujem

simca06022011
16. júl 2026

co sa da na nieco pouzit pouzijem, co nie ide do kosa. Ja osobne by som tiez darovanu kozmetiku nepouzivala a teda ani ma toot nenapadne riesit. Ale teda uz sa to stava malokedy ze nieco si kupime zle, prave naopak.. vsetko sa rychlo minie :D