icon

Kozmetika na kučeravé vlasy: Aké produkty používať?

14. máj 2026

Akú kozmetiku používate na kučeravé vlasy? A aký postup produktov. Čo hovoríte na kerastase curl manifesto?

andreakotesova
14. máj 2026

@anonym_autor mne tato zn. nevyhovuje (otrasné mľandravé mastné vlasy). Vyhovuje mi jej lacnejšia sestra L'Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression 👌

curlie
14. máj 2026

Skús si popozerať o CGM metóda (Curly Girls Method), sú skupiny aj na FB, kde dievčatá rady pomôžu🙂 Ja používam Bali Curls, som veľmi spokojná. Ale aj Wella Professional Nutri Enrich mi dobre robí 😊

autor
14. máj 2026
@curlie

Skús si popozerať o CGM metóda (Curly Girls Method), sú skupiny aj na FB, kde dievčatá rady pomôžu🙂 Ja používam Bali Curls, som veľmi spokojná. Ale aj Wella Professional Nutri Enrich mi dobre robí 😊

@curlie skúšala som, ale mne absolútne nevyhovovala

autor
14. máj 2026
@andreakotesova

@anonym_autor mne tato zn. nevyhovuje (otrasné mľandravé mastné vlasy). Vyhovuje mi jej lacnejšia sestra L'Oréal Professionnel Serie Expert Curl Expression 👌

@andreakotesova mne nevyhovuje stylingovy krém, leave in neviem, z kondicioneru mám konečne lesklé vlasy…rozmýšľam nad maskou

andreakotesova
14. máj 2026
@anonym_autor

@andreakotesova mne nevyhovuje stylingovy krém, leave in neviem, z kondicioneru mám konečne lesklé vlasy…rozmýšľam nad maskou

@anonym_autor používam toto, šampón je v sprche.

andreakotesova
14. máj 2026

Aj toto je výborné. Cantu mozes použiť namiesto stylingoveho krému a penu mozes vyskúšať aj G2B.

michaela220419
14. máj 2026

@anonym_autor bezva vlasy. sk tam nájdeš čo potrebuješ. Treba skúšať, kombinovať produkty. Z drogérie by som si už na vlasy nikdy nič nekúpila