Kozmetika vhodná pre 11-ročné dievča
Ahojte, viete mi poradiť pre dcérku nejakú vhodnú kozmetiku na tento vek? Typ pleti má normálnu, nie mastnú, ani suchú, no už sa jej začínajú robiť pupaky,čo k tomuto veku patrí, ...možno niečo na zmiernenie vyrážok? Čistiace mlieka, vody, krémy... čokoľvek vhodné. Ďakujem 🍀
Cista voda a Niacinamid serum.
Tiež mám 11ročnú a používa produkty Alverde.
La roche posay, cerave, uriage... ale nie je čo ani pokaziť ak kúpiš jelly joker od GG a pod.
Moja 12 ročná používa môj čistiaci gél od Biodermy, ale sem tam si odlíči oči, ak si dá špirálu aj Garnier odličovačom a v pohode
Úplne stačí bioderma. Netreba kopec haraburd
@anonym_autor Ja som u mojej zacala s takou jemnejsou kozmetikou, hlavne na cistenie pleti, ale velmi to nepomohlo a akne sa jej dost zhorsilo. Teraz uz je pod kontrolou koznej, tvar ma uz ok, tam pouziva na cistenie Eucerin a krem si dava ten 365 momentalne, ale pouzivala aj to Ordinary predtym a serum s Niacinamidom. Ona pozna postupnost krokov, co ma kedy naniest, kolko pockat a naniest dalsi krok. SPF je dolezite, aby nemala flaky. Posielam foto presnych produktov, ale podla mna by si mala skocit do lekarne a vypytat si vzorky z La Roche, Eucerin, Biodermy a pripadne Vichy a nech si dcera odskusa, co jej bude robit najlepsie.
Ďakujem krásne, nakoniec som objednala na základe veľmi dobrych recenzií toto....Revuele Ceramide Anti-Blemish Daily Cream denný ochranný krém pre problematickú pleť, akné SPF 50 50 ml, Revuele Ceramide Anti-Blemish Face Cleanser čistiaci gél pre problematickú pleť, akné 250 ml. Je to aj cenovo dostupné a recenzie sú veľmi veľmi dobré. Uvidím ako to dcérke sadne. Ak náhodou nie, vyskúšam Vami overené značky 😘. Pekný deň
@anonym_autor predpokladám, ze dcéra sa ešte nelici. V tom prípade odporúčam. Čistiaci gél a hydratačný krém + cez deň spf. Napr cerave alebo geek and georgious.
@anonym_autor predpokladám, ze dcéra sa ešte nelici. V tom prípade odporúčam. Čistiaci gél a hydratačný krém + cez deň spf. Napr cerave alebo geek and georgious.
@domiklik gél a krém s SPF 50 som objednala, značku Revuele
Dnes uz take mlade dievcata pouzivaju spf50? Dava si to kazdy den aj v zime?
Kúpila som obyčajnú kozmetiku z drogérie, pleťovú vodu Acneclear od Dermacolu, aj pleťovku, čistiaci gél a krém na mastnú pleť Balea. A úplne výborná MEDI ANTIAKNÉ pleťová voda z mŕtveho mora. A zaberá to úplne normálne. Netreba hneď nakupovať predraženú kozmetiku.
Dnes uz take mlade dievcata pouzivaju spf50? Dava si to kazdy den aj v zime?
@hanaxxx veď sa radím ohľadom kozmetiky, ešte nepoužíva, no spf 50 je super ochrana, deťom odporúčaná. Čo sa ti na Tom nezdá ??
@anonym_autor La Praire
@hanaxxx veď sa radím ohľadom kozmetiky, ešte nepoužíva, no spf 50 je super ochrana, deťom odporúčaná. Čo sa ti na Tom nezdá ??
@anonym_autor pochopila som to tak, ze by si to davala na tvar aj mimo letnych mesiacov (kedy je to odporucane pre deti). Preto som sa spytala.
To odkedy sa už aj deti machlia?
@anonym_autor pochopila som to tak, ze by si to davala na tvar aj mimo letnych mesiacov (kedy je to odporucane pre deti). Preto som sa spytala.
@hanaxxx SPF je odporúčané aj počas zimy...SPF neškodí, skôr naopak
Myslím si, že nič netreba riešiť, veď je to len estetická záležitosť.

dcérka bude mať 10 ... ale vidím že sa mení ... prsia+ zadok vykukol... na pleti sa jej sem tam objavi okolo nosa krupička.. nemaluje sa ani nič podobné balzam na pery a lesk... a na nechty sem tam na doma zlupovací lak ... ja som čítala že chvália LA ROCHE POSAY čistiaci penivý gél a k tomu LA ROCHE POSAY EFFACLAR DUO krém aby sa pleť nevysušovala... toto sa jej chystám kúpiť.. balea kozmetika jej vadí aj sprchový takže z tej rady ja nič skúšať nebudem radšej