icon

Kozmetika vhodná pre 11-ročné dievča

Včera o 10:17

Ahojte, viete mi poradiť pre dcérku nejakú vhodnú kozmetiku na tento vek? Typ pleti má normálnu, nie mastnú, ani suchú, no už sa jej začínajú robiť pupaky,čo k tomuto veku patrí, ...možno niečo na zmiernenie vyrážok? Čistiace mlieka, vody, krémy... čokoľvek vhodné. Ďakujem 🍀

mimaapeto
Včera o 10:38

dcérka bude mať 10 ... ale vidím že sa mení ... prsia+ zadok vykukol... na pleti sa jej sem tam objavi okolo nosa krupička.. nemaluje sa ani nič podobné balzam na pery a lesk... a na nechty sem tam na doma zlupovací lak ... ja som čítala že chvália LA ROCHE POSAY čistiaci penivý gél a k tomu LA ROCHE POSAY EFFACLAR DUO krém aby sa pleť nevysušovala... toto sa jej chystám kúpiť.. balea kozmetika jej vadí aj sprchový takže z tej rady ja nič skúšať nebudem radšej

katkazatka
Včera o 10:47

Cista voda a Niacinamid serum.

caramellka
Včera o 10:54

Tiež mám 11ročnú a používa produkty Alverde.

procrastique
Včera o 10:57

La roche posay, cerave, uriage... ale nie je čo ani pokaziť ak kúpiš jelly joker od GG a pod.

baskustek
Včera o 11:00

Moja 12 ročná používa môj čistiaci gél od Biodermy, ale sem tam si odlíči oči, ak si dá špirálu aj Garnier odličovačom a v pohode

sisska96
Včera o 11:19

Úplne stačí bioderma. Netreba kopec haraburd

vikusjk
Včera o 11:24

@anonym_autor Ja som u mojej zacala s takou jemnejsou kozmetikou, hlavne na cistenie pleti, ale velmi to nepomohlo a akne sa jej dost zhorsilo. Teraz uz je pod kontrolou koznej, tvar ma uz ok, tam pouziva na cistenie Eucerin a krem si dava ten 365 momentalne, ale pouzivala aj to Ordinary predtym a serum s Niacinamidom. Ona pozna postupnost krokov, co ma kedy naniest, kolko pockat a naniest dalsi krok. SPF je dolezite, aby nemala flaky. Posielam foto presnych produktov, ale podla mna by si mala skocit do lekarne a vypytat si vzorky z La Roche, Eucerin, Biodermy a pripadne Vichy a nech si dcera odskusa, co jej bude robit najlepsie.

autor
Včera o 11:44

Ďakujem krásne, nakoniec som objednala na základe veľmi dobrych recenzií toto....Revuele Ceramide Anti-Blemish Daily Cream denný ochranný krém pre problematickú pleť, akné SPF 50 50 ml, Revuele Ceramide Anti-Blemish Face Cleanser čistiaci gél pre problematickú pleť, akné 250 ml. Je to aj cenovo dostupné a recenzie sú veľmi veľmi dobré. Uvidím ako to dcérke sadne. Ak náhodou nie, vyskúšam Vami overené značky 😘. Pekný deň

domiklik
Včera o 12:13

@anonym_autor predpokladám, ze dcéra sa ešte nelici. V tom prípade odporúčam. Čistiaci gél a hydratačný krém + cez deň spf. Napr cerave alebo geek and georgious.

autor
Včera o 12:21
@domiklik

@anonym_autor predpokladám, ze dcéra sa ešte nelici. V tom prípade odporúčam. Čistiaci gél a hydratačný krém + cez deň spf. Napr cerave alebo geek and georgious.

@domiklik gél a krém s SPF 50 som objednala, značku Revuele

hanaxxx
Včera o 12:43

Dnes uz take mlade dievcata pouzivaju spf50? Dava si to kazdy den aj v zime?

anonym_c80e0f
Včera o 13:00

Kúpila som obyčajnú kozmetiku z drogérie, pleťovú vodu Acneclear od Dermacolu, aj pleťovku, čistiaci gél a krém na mastnú pleť Balea. A úplne výborná MEDI ANTIAKNÉ pleťová voda z mŕtveho mora. A zaberá to úplne normálne. Netreba hneď nakupovať predraženú kozmetiku.

autor
Včera o 13:02
@hanaxxx

Dnes uz take mlade dievcata pouzivaju spf50? Dava si to kazdy den aj v zime?

@hanaxxx veď sa radím ohľadom kozmetiky, ešte nepoužíva, no spf 50 je super ochrana, deťom odporúčaná. Čo sa ti na Tom nezdá ??

anonym_d1f2f5
Včera o 13:18

@anonym_autor La Praire

hanaxxx
Včera o 14:49
@anonym_autor

@hanaxxx veď sa radím ohľadom kozmetiky, ešte nepoužíva, no spf 50 je super ochrana, deťom odporúčaná. Čo sa ti na Tom nezdá ??

@anonym_autor pochopila som to tak, ze by si to davala na tvar aj mimo letnych mesiacov (kedy je to odporucane pre deti). Preto som sa spytala.

anonym_aae0fb
Včera o 15:04

To odkedy sa už aj deti machlia?

autor
Včera o 16:29
@hanaxxx

@anonym_autor pochopila som to tak, ze by si to davala na tvar aj mimo letnych mesiacov (kedy je to odporucane pre deti). Preto som sa spytala.

@hanaxxx SPF je odporúčané aj počas zimy...SPF neškodí, skôr naopak

anonym_37717c
Včera o 19:30

Myslím si, že nič netreba riešiť, veď je to len estetická záležitosť.