icon

Krém na jazvy po akné

24. mar 2025

Poraďte krém na jazvy po akné.

strawberry0797
24. mar 2025

V lekarni mas kopec bieliacich kremov na vyber. Inak jazvy miznu aj same, trva to niekolko mesiacov. Vzdy po menstruacii by si mala vidiet zlepsenie jazvy. Nerovnosti zostanu, ale vyblednu. Treba ale pouzivat aj SPF50, aby ti na slnku nestmavli.

tenerifka
24. mar 2025

Jazvy po akne ti NIKDY neodstrani ziadny krem. Zacni hladat renomovanu kliniku, ktora na ich odstranenie aplikuje kombinaciu roznych laserov vratane CO2.

mira0611
24. mar 2025

Ordinary 30%bha+aha kyselina + niaciamid a samozrejme moustureizer. Skusit mozes aj retinol.
Najprv si na youtube pozri to, co som ti teraz poslala a potom sa rozhodni.

nicoletta98
26. mar 2025

@tenerifka mne viac pomohol tretinoin na jazvy, ako laser napríklad

tenerifka
26. mar 2025

@nicoletta98 no niekto berie ako jazvy aj pigmentaciu pokozky, tam moze skor pomoct krem.... Ale jazva ako taka potrebuje zasah do hlbky

luciaruz
27. mar 2025

Je otazne, ci hovoris o jazve alebo pigmentacii. Ak jazva, tak smer laser. Ak pigmentacie, tak hladaj séra, kozmetiku s tymito zlozkami: vitamic c, niacinamid, retinol, aha a bha kyseliny, arbutin, kyselina tranexamova. Odporucam koreu, existuje viacero slovenskych webov, kde vies vyhladat podla typu pleti.

lengysk
28. mar 2025

No na jazvy po akné sa nič nepistala ako kozmetické ošetrenie. S vlastnej skúsenosti ideálne ísť na ultrazvukové ošetrenie ale aj také mikroihlickovanie

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
nicoletta98
9. júl 2025
@miniovecka
Odpoveď bola zmazaná

@miniovecka nemám vyslovene priehlbiny, ale stopy po samotnom akné, vyzeralo to nonstop zapálene a pritom nič aktívne som nemala.. tretinoin mi to pekne ukludnil