Krém proti vráskam
Mam 33, normálnu az suchu pleť a bolo by super keby nevonia. Ideálne nočný.. ďakujem za rady.
Autorka - ja len že jeden nočný krém nestačí…. Od krému nemôžeš čakať zázraky -dôležitá je celková starostlivosť. Skús popozerať na YouTube videá od drews beauty alebo bbwk
dobrá kozmetika https://havlikovaapoteka.cz/sk/?gclid=EAIaIQobC...
Bambucke maslo.
@mila23 ďakujem, sle mne stačí jeden nočný krém. Ak budem chcieť viac tak pozriem
Dôležitá je ranná, večerná rutina, nie jeden krém. Ale to asi všetko ovládaš, keďže ti staci len nočný krem🙈
@janinka007 presne tak..
Autorka, mila23 ma pravdu. Ide o celkovu staristlivost. Vistenie, serum, krem a najhlavnejsi krem s UV ochranou
@stanislavicenka proste nepotrebujem rady ako sa starať o tvár, potrebujem len krem ktorý nevonia a je na suchu pleť. To je všetko.
Advance night restore od medik8
@stanislavicenka dakujem
protivraskove kremy obsahuju vacsinou toho viac, ako kremy pre mladsiu plet. no zakladom pre kazdu plet je hydratacia akymkolvek produktom.
masky, sera, kremy. velmi casta zlozka na hydrataciu ej kyselina hyaluronova. idealne je, ak ma rozdielne velkosti molekul.
ja mam 46r a vobec sa nesustredujem an kozmetiku proti vraskam, hlavne hladam nieco, co mi je prijemne na pleti, konzistencia vyhovuje mojmu typu pleti a krem m plet dokaze dobre zhydratovat.
inak som si oblubila nocne masky.
mala som oblubene masky Leaders,a le akosi ich prestali vyrabat. taksom pokusne kupila minule Dr.Jart+ , potom Uriage nocna maska a Safee, tiez nocna maska. vsetky maju na notine. a vsetky vyzerjau fajn, ak mam pocit, ze mam po nich suchsiu plet, tak si pridam este na niektore miesta na tvari krem ( na noc Arganovy od Nobilis Tilia ).
na den amm rada lekarensku kozmetiku - Avene, Eucerin, La Roche Posay, mala som aj spominany Cerave a ujde. cez leto Gelkrem od Clinique.
serum mama rada Vichy 89 mineral, Skinium hyaluronove, Renovality Hyaluronove, The ordinary Buffet serum.
no teraz namiesto sera pouzivam produkt, ktory je pomenovany ako mlieko, ale je to tekuty citry roztok s kyselinou hyaluronovou a velmi prijemny. maju 2 druhy, jeden je s retinoidmi.
retinoidy su dobre ako prevencia proti vraskam. pomahaju s rychlou obnovou buniek. znizuju tvorbu mazu, su preto vhodne aj na aknoznu plet.
a este je fajn vit.C v kozmetike.
Za mňa eucerin
Môžeš si tvrdiť svoje, ale nemáš pravdu, jeden krém ťa nespasi ;) vedela si, že najdôležitejšie je SPF samostatne po celý rok? Ten zabraňuje vzniku ďalších vrások, nočný krém nech je hocijakej značky len hydratuje plet
@marcellka32 ako ja vôbec nechápem o co vám ide.. ?to sa človek spyta jednu otázku a chce jednu odpoveď, krem na suchu pleť bez vône. Žiadne metódy, pomôcky atď... nepotrebujem mať pravdu, nepotrebujem ani rady ako sa starať o tvár, nepotrebujem ani mat 50 a tvar ako 20 rocna , nepotrebjjem tomu ani zasvatit zivot a riesit tvar hodiny zo svojho zivota, mam ine priority a konicky .potrebujem krem ktorý nevonia, napriklad pre alergikov... ak taký nepoznáte tak ani nepíšte. Načo...respektíve napíšte niekomu kto na inú otázku. Dakujem
@marcellka32 a určite nepotrebujem k spaseniu krem... 🙂 pre boha... a ani neviem co je SPF nejaký sociálny penzijny fond ci co?
@marcellka32 a ani to nechcem a nepotrebujem vedieť, dakujem
Ja som nejako na kremiky rezignovala 🙈 snazim sa pit vela vody a mam vzdy nejaku masku, naplaste pod oci a 1 hydratacny krem (bioderma, botanika, weleda) nejaky bezny cenovo dostupny z drogerie, SPFko (to si ale casto rano zabudnem dat 🤷🏼♀️ No a co mne naozaj jedine pomaha je ist raz rocne na botox do cela, nadvihne mi to aj obocie a nikto sa ma este na to nepytal, kedze je to velmi decentne pichnute ziaden extrem 🙂
Cerave je fajn. A ved ju nechajte, zbytocne tu mudrujete cloveku, ktory nema zaujem. 😀
Neviem prečo si sa nahnevala...
SPF znamená sun protection factor
https://www.notino.sk/beautyblog/tipy-a-rady/co...
A SPF je najdôležitejšie ako ochrana pred vráskami, nielen pred slnkom
Jednoznacne za mna Biotherm cervena rada.
@marcellka32 ja sa necudujem, ze sa nahnevala. Autorka potrebuje odpoved na konkretnu otazku- hlada krem a nie rady , ako sa starat o plet. To asi ovlada. Hlada konkretny krem. Namiesto toho ju tu vysmievaju, ze krem nestaci ...
dovod, preco sa tu pisalo ine, ako uviedla autorka je ten, ze jednoducho samotny krem proti vraskam neurobi nic, cize vobec netreba riesit krem proti vraskam, staci hocijaky hydratacny a vyhovujuci krem. najviac aktivnych latok je v serach, krem je v niektorych pripadoch bariera, aby si plet zachovala vlahu, ktoru jej dodalos serum a dalsie produkty, ci postupy pri osetreni.
@majamat to je váš názor ze krem neurobi nic.. názor výrobcov krémov sa zjavne líši a tiež miliónov ľudí ktorí si krémy kupujú a ano kupujú inak by sa nepredavali. Teda aj samotný krem ma zmysel. Ak pre vás nie tak ok nekupujte .. potom neviete ani poradit ,ktorý...
ano, lisi, ved chcu predat. krem ma zlozky, ktore maju zvycajne velke molekuly, ktore neprenikaju tak hlboko,a ko tie male. a ma casto menej ucinnych latok. serim je koncentrovanejsie. ak by krem stacil, preco by existovali sera?

Skus pozrieť kozmetiku ENVY je drahšia ale naozaj je jedna z tých najlepších.