icon

Krém proti vráskam

31. okt 2022

Mam 33, normálnu az suchu pleť a bolo by super keby nevonia. Ideálne nočný.. ďakujem za rady.

Strana
z2
zooeynka
3. nov 2022
majamat
3. nov 2022

@banalu ten vichy je dobry, tiez som o nom pisala a mam ho rada. nema ani taku hroznu cenu, na to, ze je aj vacsie balenie. na ELninoje teraz 50ml za 17,66e.
sice tam tusim nie je napisane, ale am to konzistenciu sera. cize by som ho zaradila medzi sera.
inak na serum by mal ist krem, hoci len nejaky lahky,a lebo olej. toto a aj mnohe sera obsahuju kyselinu Hyaluronovu, ktora viaze tekutiny. no ak sa neurobi na pleti bariera, ak sa plet niecim nezakryje, tie tekutiny z nej opat odchadzaju, preto sa na asera maju davat kremy. este vynimku by som dala skor seram, ktore su olejove. olej am vleke molekuly a stojui na pleti, cize urobi tu potrebnu barieru.

zuzubb007
3. nov 2022

Spf, C, retinol, denny, nocny, kokos chcela by som mat v 60tke ako mamina takmer ziadne vrasky (nepouzivala v zivote nic na tvar obycajnu niveu a vodu), niektore zeny vyzeraju v 50tke ako vraskavec obycajny, nemyslim si, ze kremom clovek omladne alebo zabrani starnutiu

autor
3. nov 2022

@zuzubb007 no vidíš ráno sa umyla dala obyčajnú niveu a je tu... nepotrebovala, žiadne postupy, teórie, hubky, mydla, pilingy ani ráno ani večer... koľko času a peňazí ušetrila. Škoda ze ta nivea vonia.

Strana
z2