icon

Kto má aktuálne predĺžené vlasy?

30. dec 2025

Povedzte mi, ako dlho ich máte a akou metódou q či máte nejaký problém z toho lebo všetci ma strašia že mi moje vypadaju avšak mám ich tak málo že je to asi jedno. Aj fotka pred a po by potešila

moonlight1210
30. dec 2025

Ak mas privela na jednom pramienku, a ked to nosis dlho, tak ano, korienky to prestanu davat a vlasy ti vypadnu.

To maju aj zeny, co nosia ulizane vlasy, silno stiahnute do copu (az napnute), ze sa im zacne casom linia rastu posuvat/ustupovat. Nemusia mat hned nadstavene vlasy.

Takze to mozes nosit, ale s rozumom (nie velku zataz na jeden pramienok) a s prestavkami. Aby si vlasy zas oddychli.

parvinka0001
30. dec 2025

Mala som euroringy bolo to super ale už nie . @nyusika má pásky chválila

mmia96
30. dec 2025

@anonym_autor mala som už eurolocky, microringy a teraz nedávno aj nanoringy. Dala som si to dole, lebo mi to už išlo na nervy cítiť pri každom dotyku tie spoje vo vlasoch a umývanie vlasov bolo pre mňa ako za trest. Mne to vlasy absolútne nezničilo, ale ja mám svoje celkovo husté, mne išlo len o dĺžku. Nosila som aj microringy dva roky nonstop bez pauzy a vlasy som zničené nikdy nemala.

frzeiovn
2. jan 2026

Ja mam teraz eurolock iba 36 pramenov, lebo mam riedke na temene hlavy. Tak iba pre zshustenie. Dolu si ich davam sama, mam prestavku, vlasy trochu poliecim mesiac-dva a potom idem na nadpojenie. Niekedy mi to vadi pri lezani ale dala som si tenky vankusik. Viem ss aspon normalne ucesat a su priridzene. Iba okolo 40 cm. Ako moje...