icon

Ktorá Philips Lumea je najlepšia na odstránenie chlpov?

3. máj 2026

Ktorá Philips Lumea je najlepšia na odstránenie chlpov? Ktorú mi odporúčate? A naozaj to tak účinkuje? Plánujem si nejakú kúpiť prvýkrát, ale neviem si vybrať. Cena nerozhoduje. Ďakujem

anonym_0b2633
3. máj 2026

@anonym_autor ja mám tú 9900 973/00 - nadstavce ani nemením a app nepoužívam 😂 výhoda oproti tým lacnejším je že má batériu - nechela by som takú čo musí byť stále v elektrine ale to je len moja pohodlnosť

autor
3. máj 2026
@anonym_0b2633

@anonym_autor ja mám tú 9900 973/00 - nadstavce ani nemením a app nepoužívam 😂 výhoda oproti tým lacnejším je že má batériu - nechela by som takú čo musí byť stále v elektrine ale to je len moja pohodlnosť

@anonym_0b2633 a na aké oblasti to používaš a kde ti to zabralo najviac ? A ešte otázka, nebolí to? 😀

anonym_0b2633
3. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_0b2633 a na aké oblasti to používaš a kde ti to zabralo najviac ? A ešte otázka, nebolí to? 😀

@anonym_autor nohy, ruky, podpazušie, bikiny.. zabralo všade, nohy/ruky najrýchlejšie, bikiny a podpazušie trvalo dlhšie
Nebolí to

lucijalucy
3. máj 2026

Mám series 9000 a presne ako spomína vyššie.. tiež som spokojná. Na niektorých miestach to sem tam akoby štipne ale veľa závisí aj od nastavenia úrovne. Ja používam všade najvyššiu 😄