Ktoré krémy proti vráskam sú vhodné na citlivú pleť?
poradte nejaky skvely krem proti prvym vraskam, kupila som si od mixy s spf-50 s kyselinou hyaluronovou ale po naneseni mi cela tvar ocervenela a bolo mi horuco. Pisalo tam ze je pre citlivu pokozku takze zhanam nieco ine. Nemusi to byt nic drahe tak co zabera vam, dikes 🙂
koľko máš rokov? iná starostlivosť je keď máš 50 a iná keď 25-30
koľko máš rokov? iná starostlivosť je keď máš 50 a iná keď 25-30
@anonym_7f4480 35+
veľa vody piť, ja mam tiež extrémne citlivú kožu. Používam z dm tento krem: https://www.dm.cz/balea-med-ultra-sensitive-kre...
je na veľmi citlivú pokožku, obsahuje keramidy, pantenol a chráni kožnú bariéru.
Na pleť skús používať sérum s kys.hyaluronovou (áno, viem, že ti krém od mixy neurobil dobre, ale skús to so sérom, v kréme je viac zložiek ktoré ti nemuseli sadnúť).
Odporúčila by som ti začať s retinolovým sérom ak riešiš menšie vrásky, ale len 2x týždenne nech si naň pleť zvykne a po pár týždňoch častejšie - napríklad prírodná kozmetika Purity Vision
BIO Retinol nočné sérum
retinol inak dráždi pleť zo začiatku ak to používaš denne, preto je lepšie začať 2x týždenne napríklad pondelok a stvrtok a postupne zvyšovať.
Ak chceš investovať do niečoho lepšieho, ale drahšieho, tak Clarins Double sérum, ale 75ml stojí 100-130€, ja kupujem z vivantis.
takže ja by som začala s vodou, retinolom a keramidovým krémom napr ten od balea. Stojí asi 5€ a je super

ja pouzivamcelu sadu revitalift filler od loreal s kyselinou, toez mam citlivu plet a toto mi sadlo