Ktoré sú vaše obľúbené sprchové gély z drogérie?
Máte nejakú obĺúbenú značku? Mám skôr suchú pokožku.
Taký s pumpičkou s oslím a kozím mliekom neviete aký je kvalitou?
Fa-ruzovy jazmin.
@anonym_autor asi myslis s kozim mliekom od Ziaja ze? Ten som mala a nejak ma nepresvedcil aby som sa k nemu vratila ale tak kvalitou bol na tom lepsie ako napr Balea. Pri Balea ledva som vysla zo sprchy a uz nic som necitila 😂
@anonym_autor mám taký,je dobrý . Zatiaľ som použila len 3 krát,testujem ho.
Manžel si tiež chváli Kneipp a Lactovit. Inak ja sa umyjem hocijaký,skôr preferujem kvalitnejšie telové mlieka.
@anonym_autor asi myslis s kozim mliekom od Ziaja ze? Ten som mala a nejak ma nepresvedcil aby som sa k nemu vratila ale tak kvalitou bol na tom lepsie ako napr Balea. Pri Balea ledva som vysla zo sprchy a uz nic som necitila 😂
@anonym_358246 Nie tie,ale v DM ich majú vedĺa nich uložené.Na jednom je tusím bledomodtá nálepka asi s oslom a na druhom je včela či čo a bledoružová nálepka.Fĺaša je biela.
Najdlhsie vonia kneipp alebo dove. Ale ja mam po vsetkom suchu kozu takze sa umyvam baby mixou
ja nemám žiadnu značku konkrétnu v oblube jedine sprcháče, ktoré mám najradšej a nesmú mi chýbať v zbierke doma.Palmolive mineral masagge ten modrý to musím mať stale 🙂 neviem prečo na ňom som závisla už od puberty a ešte sa mi nzunoval aj keď značka no klasická drogerková, kneipp som mala taký s bavlnou a me time ten bol fajn aj dermacol tie pistácia,pomaranč čokolada, hrozno limeta..ja si málokedy kúpim dvakrát rovnaký sprchač.Teraz som objavila lebo nekupovala som ju taliansku značku felce azurra tá ma fakt dobré sprcháče asi všetky som už poskušala.V Hebe kúpila tam je naj výber.A ostatok mi ani nenapadá lebo ich je fakt vela toto je len taký mini základ čo som si narýchlo spomenula
až teraz som pozrela že ty máš hlavne suchú tak skús nejake oleje sprchovacie ja som mala ten od baley.Ale aj ine značky sú fajn nivea olejový napr.Dobre ti to premasti kožu aj ten lactovid je ok.Ja sa po sprche natieram krémom takže mne je to kvázi jedno aký mám sprcháč ale teda skús tie oleje namiesto gélov
@anonym_autor sprchovy gel vobec nepouzivam. Mam suchu kozu a nie som v takomto prostredi ze by som bola vyslovene spinava, zafulana od prachu alebo blata atd. Takze podla potreby si na urcite partie vezmem len trocha mydla od manzela, na zvysok len vodu

Tesori d'Oriente, Brazilian love, Sanctuary spa, Knaipp, Dermacol.