icon

Ktorú farbu na vlasy z drogérie zvoliť?

monote
6. sep 2024

Žienky poraďte s ktorou farbou na vlasy z drogerky ste spokojné? Ktorá je šetrnejšia k vlasom a dobre chytá? Šediny nemám, chcela by som tmavšiu hnedú, žiadne červené odlesky 🙂

h2
6. sep 2024

@monote Ak chceš tmavšiu hnedú, určite si nekupuj žiadne tmavohnedé odtiene, lebo budeš mať vlasy úplne čierne. Kúp si svetlohnedú, maximálne stredne hnedú. Konkrétne ti nenapíšem, lebo tá, čo používam ja, tie červené odlesky má. Ale mne to nevadí.

laurika999
6. sep 2024

@monote Syoss je šetrná aj dobre chytá

levi767
6. sep 2024

@laurika999
@monote súhlasím, Syoss

nika_val
7. sep 2024

Žiadnu 😁 drogerkove farby sú vyrábané ako vedľajší produkt pri výrobe profesionálnych farieb nie je v nich nič kvalitné

ivka21
7. sep 2024

@monote tak s tým syoss určite ze nenicia vlasy nesúhlasím aspoň u blond určite nicia. Keď už tak garnier kedysik bol super farba kallos používajú kadernicky ale cosik v nej zmenili tak mne osobne už tak dobre nechytá po nej som nemala zničené vlasy.

alexa338
26. feb 2025

@nika_val ktoré sú teda kvalitné prosím?

nika_val
26. feb 2025

@alexa338 L'Oréal profesionnel Majirel, L'Oréal professionnel Inoa, Schwarzkopf professional Igora, Inebrya, Kallos
To sú také bežne dostupné ale potom tých značiek je oveľa viac ale ťažšie sa zháňajú (alebo teda dajú sa zohnať len do kaderníctiev)