icon

Ktorý IPL epilátor odporúčate pre najlepšie výsledky?

0ivka0
23. mar 2025

Ahojte, už dlhšie rozmýšľam nad kúpou ipl epilatóra, ale neviem sa rozhodnúť, ktorý kúpiť. Je ich na trhu už veľa a keďže to nie je lacná záležitosť, potrebujem poradiť. Viete mi odporučiť nejaký, ktorý máte odskúšaný a naozaj funguje?

babushkaem
23. mar 2025

Ja som spokojná s braunom, dostala som ho darom, keby nie, tak si asi kúpim lumeu, ale tu som neskúšala.

20erika07
23. mar 2025

Ja mam lumeu, starú základnú radu za necelých 200eur, vysvetielkovala sa aj sestra na nom parkrat 🙂 za mňa paráda. Máš vhodný typ pokožky a chlpkov? Neviem aké sú iné značky ale možno sú niektoré pomalšie a tak . Potom už len podľa počtu zableskov, počtu nadstavcov vyberať. Ja mam jeden nadstavec a okrem tvari používam vsade .

dettilv
23. mar 2025

Tiež odporúčam lumeu

0ivka0
autor
23. mar 2025

@20erika07 mám tmavé a dosť tvrdé chĺpky. Dúfam, že sú vhodné 😅
Takže nemusím kupovať s viacerými nadstavcami, stačí 1 možno 2 na cele telo? Alebo radšej zainvestovať a kúpiť taký, kde ich je viac?

0ivka0
autor
23. mar 2025

A vedeli by ste mi poradiť aj ktorý Philips Lumea kúpiť? Je ich viac. Je v nich nejaký rozdiel? Ďakujem ☺️

adulka07
24. mar 2025

@0ivka0 ja som si teraz kúpila Philips Lumiu 9900 , stala 420€ ...má 450 tisíc zableskov a 4 nástavce z toho jedna na tvár...tie lacnejšie mali iba 2 nadstavec,čo by mi ani nevadilo ale mali iba 250 tisíc zableskov...zatiaľ som použila iba 1x takže neviem posúdiť, .

jamabe
24. mar 2025

Ja mam remington, uz neviem kolko rokov a super. Fungovala perfektne, ostalo mi par chlpkov,ostatné je prec. A to som mala huste tmave..

hopatko
24. mar 2025

@0ivka0 Viac ako 7 rokov mam Lumeu. Staci ti na cele telo zakladna najlacnejsia rada bez nadstavcov, ja teda na tvar v ziadnom pripade nepouzivam. Podla opisu mas na to idealne chlpy.

petruldo
24. mar 2025

@0ivka0 ak máš chlpov veľa, ja by som ti odporúčala absolvovať profi IPL v salóne. ja by som s domácim klikala pri mojich chlpatych nohách strašne dlho, v salóne 40 min obe nohy.

hopatko
24. mar 2025

@petruldo inak ja som bola chlpata ako zvieratko, a obe nohy fakt netrvaju viac ako 15-20 minut, v tom nevidim az taky problem... Ale je to vec vkusu a trpezlivosti, samozrejme.

petruldo
24. mar 2025

@hopatko no ja som na 1 nabitie ipl neoklikala ani jednú celú nohu, veď to okienko je krpate. Nerv som mala hrozný a chlpy ako opica, takže ja na profi ipl nedám dopustiť