Kúpili by ste parfémy od cudzích ľudí?
V bratislave pri hlavnej stanici ma oslovila pani. Hovorila nieco o prednáške a strčila do rúk tri parfemy. Vraj dva zadarmo a jeden za sumu peňazí.. nepovedala koľko, iba že ,,hoďte mi niečo na autobus". Ja som mala presnu sumu penazi na to, čo som si šla do Bratislavy kúpiť a na autobus. Povedala som jej to a ona stále svoje... Kupili by ste si to? Mne sa podarilo z toho vykrutit. Zo zúfalstva som vytiahla desať centov a ona vzala tie parfemy a nahnevane odisla...mozno by som jej aj pomohla, ale naozaj som msla len na objednavku, ktoru som v Blave mala a na bus.
Ked teraz nad tym premyslam som rada. Ved to mohli byt kradnute alebo zdraviu skodlive.. alebo tam mohli byt drogy a urcite nechcem podporovat veci ako alkoholizmus.. a mozno nie.. ale kto to mal tusit? pomaham len overenym osobam, co peniazky naozaj pouziju na spravne veci.
no u nás takéto predávaju kade tade po meste cigánky..tiež nekúpila čosi
Ach ta Blava.. stary trik, to fakt na toto niekto naleti
dobre si spravila, tam ide o trik s peniazmi, ona zarobi a ostanu jej aj vonavky .. .
Ja som sa tak pred rokmi nechala zblbnut. Predala mi nejakú čínsku napodobeninu, čo smedela a nebol to original parfem, oni takto odrbavaju ludi
@terezkaarthuramax toto su podobné podvody ako škrupinkári. Alebo hluchonemí s papierikom a malým darčekom v reštaurácii. Nekomunikovať, odísť.
dobre si spravila, tam ide o trik s peniazmi, ona zarobi a ostanu jej aj vonavky .. .
@sfinks takze kebyze jej dam aj 5 eur si to vezme naspäť a vzala by aj peniaze? Tak to funguje?
Ani by som sa s ňou nebavila. Od takýchto ľudí vždy bočím.
Nie nekupila. Mam pocit, ze tie parfemy niekde ukradla alebo ide o nejaky druh podvodu. Ak nieco potrebujem kupim si v obchode.
Ignorovala by som ju a keby bola prilis dotierava, asertivne by som ju poslala do zadnice. A uplne bez vycitiek by som vecer isla spat.
stretla... akože pani chcela zaplatiť za jeden parfém a ako grátis by som dostala aj ďalší ale ako zadarmo... cena parfému prvého bola poriadne premrštená.
za mňa blbosť, takéto haraburdy nekupujem a ani ich nechcem - ani to ich zadarmo.
@terezkaarthuramax nekupila by som si a mojej svokre sa stalo presne to iste,co tebe, mozno to bola aj tak ista pani. Ktovie. Neviem o aky druh podvodu sa presne jedna,ale toto,co robi je maximalne otravne a nevhodne takto sa vnucovať. Dobre,ze si jej nic nedala.
@terezkaarthuramax nekupila by som si a mojej svokre sa stalo presne to iste,co tebe, mozno to bola aj tak ista pani. Ktovie. Neviem o aky druh podvodu sa presne jedna,ale toto,co robi je maximalne otravne a nevhodne takto sa vnucovať. Dobre,ze si jej nic nedala.
@terezkaarthuramax a nehovoriac o tom,co vnutri toho "parfemu" je.
@terezkaarthuramax oni v prvom rade predavaju lacne fejkove vonavky, takze nie nekupila by som.
Takéto odevy si tu už vyše 20rokov, to si ešte fakt nikdy nezažila, nepočula, nečítala ?
Ignorovať, vzduch, alebo povedať už som si včera kúpila, a top poslať do riti, a akože hľadať kde sú policajti.
Keď vidím, že sa nejaká podivinka ku mne blíží už kričím z diaľky nechi m dá pokoj...večne začnú o počasí a skončia pri predaji alebo veštení...v Za ich je akoby sa vrece s nimi roztrhlo...a najviac ma vytáčajú zbierky pre onkologické deti na každom rohu...
To si mala skôr šťastie, že si ich doteraz ešte nikde nestretla
Takéto odevy si tu už vyše 20rokov, to si ešte fakt nikdy nezažila, nepočula, nečítala ?
Ignorovať, vzduch, alebo povedať už som si včera kúpila, a top poslať do riti, a akože hľadať kde sú policajti.
@cacianka s takymto predajom nie. Iba mi ponúkali obrazky, ktore sa mi ale nepáčili. Asi su skor takyto typkovia vo vacsich mestach. U nas v Pu jedine s tymi obrazkami a raz mi jedna vestila... Nedala som jej nic lebo ani na taketo veci neverim. Takze som rada ze som mala akurat tolko penazi na to co som si chcela kupit. Ja vlastne ani sama po velkych mestach nechodim, toto bolo vynimočne a hned som.nadabila na takuto typku. 🤔
Nekupila, take humusy nekupujem a vlastne ani sa s takymi existenciami ani nebavim
Za mnou raz vliezla az do autobusu a sofer ju vyhadzoval. Nevedel som sa jej nijak zbavit, otravovala uz hodnu chvilu este kym prisiel autobus. Neviem preco si vybrala prave mna. Od zaciatku som jej opakoval, ze nic nekupim. Netusim o co tam zvycajne ide, ja by som si tipol, ze to ma kradnute.
Za mnou raz vliezla az do autobusu a sofer ju vyhadzoval. Nevedel som sa jej nijak zbavit, otravovala uz hodnu chvilu este kym prisiel autobus. Neviem preco si vybrala prave mna. Od zaciatku som jej opakoval, ze nic nekupim. Netusim o co tam zvycajne ide, ja by som si tipol, ze to ma kradnute.
@aalt ved som jej niekolko krat povedala ze nemam peniaze nazvys a ona stale svoje.
@aalt ved som jej niekolko krat povedala ze nemam peniaze nazvys a ona stale svoje.
@terezkaarthuramax keď niekto vypytuje peniaze,tak vždy poviem,že nemám,že všetko platím mobilom

@terezkaarthuramax nekupila, spi pokojne. Vybavila si to na vybornu.