icon

Kupujete kozmetiku v Action?

16. júl 2026

Bola som prvý krát v Action 😎 a prekvapilo ma, koľko tam majú kozmetiky.

Krémiky, masky, séra, sprcháče, všelijaké značky aj lacné veci. Niektoré vyzerajú celkom dobre, ale pri tej cene neviem, či sa mám tešiť alebo báť 😀

Kupujete tam kozmetiku? Natrafili ste na niečo dobré, alebo radšej nie?

ivicatolic
16. júl 2026

@anonym_autor kupujem Bupi mydlo a Dixi šampón, sprchový.... koniec kozmetiky 😀😆😀😆

anonym_efb6a8
16. júl 2026

Nie nekupujem kozmetiku v Action, raz som skúsila a neoslovilo ma to.

monro
16. júl 2026

Áno, ja si tam sem tam niečo kúpim. Bola tam taká melónová rada, serum, balzam a krém, tú som kupovala opakovane aj všetkým kamarátkam. Teraz ju tam nemajú. Mala som aj kadejaké séra, všetko veľmi príjemné s jednoduchým zložením.

autor
16. júl 2026

Pozerala som napr. arganový šampón, masku, to ma napr. oslovila, len teda dám si poradiť, ak niekto vyskúšal.

anonym_6ea50c
16. júl 2026

Určite by som skúsila tekuté mydlo a nejaký krém na ruky.Mozno aj nejaký sprchác a šampón na vlasy by som vyskúšala.Keby sa neosvedčili, sprchác sa stále dá použiť na umývanie rúk a šampón na pranie jemných vecí.

anonym_6090a7
16. júl 2026

Kozmetika v action to je ako keby si sa opytala ci kupujeme kozmetiku v dm. Ved tam maju niekolko znaciek, nieco kupujem nieco by som nikdy nekupila to plati pre akykolvek obchod vzdy pozeram na zlozenie. Z niektorych otazok tu ako tato fakt nemozem, ako tu poradit ked sa ani nepytas na konkretnu znacku ale vseobecne na vseobecne sortiment kozmetiky.

anonym_3861ee
16. júl 2026

Nie, mám citlivú pokožku a naďalej kupujem a používam produkty z dm

anonym_9f9d23
16. júl 2026

Áno, mám aplikáciu inci Beauty a podľa toho kupujem. Arganovy olej, hammam soľný peeling

anonym_b7a76a
16. júl 2026

Ja kupujem sprchový gel dobrá cena, vonavý.

domkakvet
16. júl 2026

@anonym_autor nieco kupujem a nieco nie.

anonym_d6f386
16. júl 2026

Suchy sampon, telovy krem, latkove masky, trblietavy olej na telo, arganovy olej.. tieto som zatial vyskusala

muchotrafka298
16. júl 2026

Znackove veci ano, ako su Palmolive, Nivea, Fa a pod. Neznackovu no name kozmetiku nekupujem a uz ani tie lacne masky.

anonym_423972
16. júl 2026

Ked som kupila, tak iba ,,znacky”, ktore poznam

why_not
16. júl 2026

@anonym_autor kupujem antiperspiranty a korejské masky na tvár. Plus zubnú pastu a tir bežné veci od Nivea, Dove..

henka123123
16. júl 2026
@ivicatolic

@anonym_autor kupujem Bupi mydlo a Dixi šampón, sprchový.... koniec kozmetiky 😀😆😀😆

@ivicatolic ja presne toto iste buppi mydlo a dixi sampon :D a na intimnu lactovit to je cela kozmetika

ria_sprout
16. júl 2026

Kupovala som zatiaľ všetko tam také čo majú aj inde (palmolive, Dove, oral B) len to majú omnoho lacnejšie. Raz si dcéra kúpila tiene, sú fajn. A raz som si vlastne kúpila vazelinu na pery, podľa mňa super. Vyrobené v EU, takže žiadna Čína. Ja mám action rada.

klotildabazarik
16. júl 2026

@anonym_autor coho sa bat? 😂 Sak vsetko je z ciny si precitam zlozenie a rozhodnem sa ci to kupim, boze niektoré zeny su take sproste😀

anonym_0c50f8
16. júl 2026

Najlepší odlicovac som kúpila v actione. Idem si ich kúpiť do zásoby hneď niekoľko

sense
16. júl 2026

Masky na nohy.

dubraska
17. júl 2026

urcite by som nekupovala nic na telo v takychto obchodoch 🙂 ja mam celkom haklivu plet, takze si nemozem dovolit kupit cokolvek. mam oblubenu znacku Madara a tej som verna, osvedcila sa mi. nakupujem v dmke.

eeffka
17. júl 2026
@anonym_autor

Pozerala som napr. arganový šampón, masku, to ma napr. oslovila, len teda dám si poradiť, ak niekto vyskúšal.

@anonym_autor arganovu masku mame doma jr super, kybel za 5e

anonym_65e08e
17. júl 2026
@anonym_3861ee

Nie, mám citlivú pokožku a naďalej kupujem a používam produkty z dm

@anonym_3861ee a co konkretne? Lebo oni predavaju tiez originalne produkty. Samozrejme nekupujes vtedy, ak Tvoj produkt nemaju. Inak nie je rozdiel, ci sprchac adidas kupis tam, alebo v DM, ten isty vyrobca, dokonca produkt sem tam lepsi, lebo je vyrobeny pre zapadnu europu.