icon

Kupujete kozmetiku v Action?

16. júl 2026

Bola som prvý krát v Action 😎 a prekvapilo ma, koľko tam majú kozmetiky.

Krémiky, masky, séra, sprcháče, všelijaké značky aj lacné veci. Niektoré vyzerajú celkom dobre, ale pri tej cene neviem, či sa mám tešiť alebo báť 😀

Kupujete tam kozmetiku? Natrafili ste na niečo dobré, alebo radšej nie?

ivicatolic
•
16. júl 2026

@anonym_autor kupujem Bupi mydlo a Dixi šampón, sprchový.... koniec kozmetiky 😀😆😀😆

anonym_efb6a8
•
16. júl 2026

Nie nekupujem kozmetiku v Action, raz som skúsila a neoslovilo ma to.

monro
•
16. júl 2026

Áno, ja si tam sem tam niečo kúpim. Bola tam taká melónová rada, serum, balzam a krém, tú som kupovala opakovane aj všetkým kamarátkam. Teraz ju tam nemajú. Mala som aj kadejaké séra, všetko veľmi príjemné s jednoduchým zložením.

autor
•
16. júl 2026

Pozerala som napr. arganový šampón, masku, to ma napr. oslovila, len teda dám si poradiť, ak niekto vyskúšal.

anonym_6ea50c
•
16. júl 2026

Určite by som skúsila tekuté mydlo a nejaký krém na ruky.Mozno aj nejaký sprchác a šampón na vlasy by som vyskúšala.Keby sa neosvedčili, sprchác sa stále dá použiť na umývanie rúk a šampón na pranie jemných vecí.

anonym_6090a7
•
16. júl 2026

Kozmetika v action to je ako keby si sa opytala ci kupujeme kozmetiku v dm. Ved tam maju niekolko znaciek, nieco kupujem nieco by som nikdy nekupila to plati pre akykolvek obchod vzdy pozeram na zlozenie. Z niektorych otazok tu ako tato fakt nemozem, ako tu poradit ked sa ani nepytas na konkretnu znacku ale vseobecne na vseobecne sortiment kozmetiky.

anonym_3861ee
•
16. júl 2026

Nie, mám citlivú pokožku a naďalej kupujem a používam produkty z dm

anonym_9f9d23
•
16. júl 2026

Áno, mám aplikáciu inci Beauty a podľa toho kupujem. Arganovy olej, hammam soľný peeling

anonym_b7a76a
•
16. júl 2026

Ja kupujem sprchový gel dobrá cena, vonavý.

domkakvet
•
16. júl 2026

@anonym_autor nieco kupujem a nieco nie.

anonym_d6f386
•
16. júl 2026

Suchy sampon, telovy krem, latkove masky, trblietavy olej na telo, arganovy olej.. tieto som zatial vyskusala

muchotrafka298
•
16. júl 2026

Znackove veci ano, ako su Palmolive, Nivea, Fa a pod. Neznackovu no name kozmetiku nekupujem a uz ani tie lacne masky.

anonym_423972
•
16. júl 2026

Ked som kupila, tak iba ,,znacky”, ktore poznam

why_not
•
16. júl 2026

@anonym_autor kupujem antiperspiranty a korejské masky na tvár. Plus zubnú pastu a tir bežné veci od Nivea, Dove..

henka123123
•
16. júl 2026
@ivicatolic

@anonym_autor kupujem Bupi mydlo a Dixi šampón, sprchový.... koniec kozmetiky 😀😆😀😆

@ivicatolic ja presne toto iste buppi mydlo a dixi sampon :D a na intimnu lactovit to je cela kozmetika

ria_sprout
•
16. júl 2026

Kupovala som zatiaľ všetko tam také čo majú aj inde (palmolive, Dove, oral B) len to majú omnoho lacnejšie. Raz si dcéra kúpila tiene, sú fajn. A raz som si vlastne kúpila vazelinu na pery, podľa mňa super. Vyrobené v EU, takže žiadna Čína. Ja mám action rada.

klotildabazarik
•
16. júl 2026

@anonym_autor coho sa bat? 😂 Sak vsetko je z ciny si precitam zlozenie a rozhodnem sa ci to kupim, boze niektoré zeny su take sproste😀

anonym_0c50f8
•
16. júl 2026

Najlepší odlicovac som kúpila v actione. Idem si ich kúpiť do zásoby hneď niekoľko

sense
•
16. júl 2026

Masky na nohy.

dubraska
•
17. júl 2026

urcite by som nekupovala nic na telo v takychto obchodoch 🙂 ja mam celkom haklivu plet, takze si nemozem dovolit kupit cokolvek. mam oblubenu znacku Madara a tej som verna, osvedcila sa mi. nakupujem v dmke.

eeffka
•
17. júl 2026
@anonym_autor

Pozerala som napr. arganový šampón, masku, to ma napr. oslovila, len teda dám si poradiť, ak niekto vyskúšal.

@anonym_autor arganovu masku mame doma jr super, kybel za 5e

anonym_65e08e
•
17. júl 2026
@anonym_3861ee

Nie, mám citlivú pokožku a naďalej kupujem a používam produkty z dm

@anonym_3861ee a co konkretne? Lebo oni predavaju tiez originalne produkty. Samozrejme nekupujes vtedy, ak Tvoj produkt nemaju. Inak nie je rozdiel, ci sprchac adidas kupis tam, alebo v DM, ten isty vyrobca, dokonca produkt sem tam lepsi, lebo je vyrobeny pre zapadnu europu.