Kúra na vlasy
Baby mali ste niektorá olaplex kúru na vlasy alebo botoxovu kúru u kaderníčky? Ako ste boli spokojné?
Ja som u kaderníčky nikdy nebola, ale premýšľam nad zmenou, už mám aj šediny, tak nafarbiť, možno ballayage a nejakú kúru.
@mbta maska k 18 co to je prosím, ja mam tak zničené vlasy kaderníčkami,že som zufala
@lucinkaboz je to maska ,po zmyti sa vtrie do zmytych ,jemne presusenych vlasov,chvilu pockas a mozes zacat upravu..vlasy su maksie,nadychane,maju lesk,vydrzi to 4dni do dalsieho zmyvania..ale olaplex tiez budem pouzivat,mozu sa obidve rady kombinovat
@nika_val ked si bola blond co vsetko z olaplex si používala?
@lapersefona N3 maska, N4 šampón , N5 kondicionér a N6 bezoplachovú starostlivosť
Potom som to používala aj ďalej keď som z blond prešla na čierno stále to isté 🙂
Olaplex sa viac oplatí na doma ako chodiť pravidelne na kúru ku kaderníčke..
Pri odfarbovaní vlasov je to pecka (dokonca by som povedala že nutnost) na nefarbene vlasy je Olaplex zbytočný..
Botoxova kura dobrá ale nič zazračne, mala som 1krát
Teraz chodievam na hydratačno-čistiacu kúru s produktami od Malibu C a ta je zatial asi najlepšia 🙂
Ale keď som odfarbovala vlasy na blond tak som zase nedala dopustit na Olaplex..
Je to podla toho čo potrebuješ..
Olaplex kúru ak odfarbuješ a na hydrataciu
Botoxova kúra skor na prirodne vlasy
Hydratačná kúra na farbene suché vlasy ale aj na nefarbene suché vlasy ...atd atd 🙂
@nika_val ktory olaplex je vhodny ked sa po fabeni lamu vlasy?

@lucinkaboz,ano urcite ,to bol hned rozdiel na prve pouzitie,premna bolo to najlepsie co som dovtedy vyskusala,ale vcera som skusila vzorku masku k18,a to je este vyssi level-teda tento prvy den,ak to vlasom vydrzi dalsich par dni,kupim si vacsie balenie a budem striedat s olaplexom