icon

Kúra na vlasy

24. jan 2023

Baby mali ste niektorá olaplex kúru na vlasy alebo botoxovu kúru u kaderníčky? Ako ste boli spokojné?
Ja som u kaderníčky nikdy nebola, ale premýšľam nad zmenou, už mám aj šediny, tak nafarbiť, možno ballayage a nejakú kúru.

Strana
z2
mbta
30. jún 2023

@lucinkaboz,ano urcite ,to bol hned rozdiel na prve pouzitie,premna bolo to najlepsie co som dovtedy vyskusala,ale vcera som skusila vzorku masku k18,a to je este vyssi level-teda tento prvy den,ak to vlasom vydrzi dalsich par dni,kupim si vacsie balenie a budem striedat s olaplexom

mbta
Autor odpoveď zmazal
lucinkaboz
7. júl 2023

@mbta maska k 18 co to je prosím, ja mam tak zničené vlasy kaderníčkami,že som zufala

mbta
7. júl 2023

@lucinkaboz je to maska ,po zmyti sa vtrie do zmytych ,jemne presusenych vlasov,chvilu pockas a mozes zacat upravu..vlasy su maksie,nadychane,maju lesk,vydrzi to 4dni do dalsieho zmyvania..ale olaplex tiez budem pouzivat,mozu sa obidve rady kombinovat

nika_val
7. júl 2023

@mbta a čo teda vravis na K18 ? 🙂 ja som si ju hrozne oblubila davam ju aj častejšie ako zažde 6umyvanie take pekne vlasy mi robi 😀😀

lapersefona
20. júl 2024

@nika_val ked si bola blond co vsetko z olaplex si používala?

nika_val
20. júl 2024

@lapersefona N3 maska, N4 šampón , N5 kondicionér a N6 bezoplachovú starostlivosť
Potom som to používala aj ďalej keď som z blond prešla na čierno stále to isté 🙂

viva13
9. aug 2025
@nika_val

Olaplex sa viac oplatí na doma ako chodiť pravidelne na kúru ku kaderníčke..
Pri odfarbovaní vlasov je to pecka (dokonca by som povedala že nutnost) na nefarbene vlasy je Olaplex zbytočný..
Botoxova kura dobrá ale nič zazračne, mala som 1krát
Teraz chodievam na hydratačno-čistiacu kúru s produktami od Malibu C a ta je zatial asi najlepšia 🙂
Ale keď som odfarbovala vlasy na blond tak som zase nedala dopustit na Olaplex..
Je to podla toho čo potrebuješ..
Olaplex kúru ak odfarbuješ a na hydrataciu
Botoxova kúra skor na prirodne vlasy
Hydratačná kúra na farbene suché vlasy ale aj na nefarbene suché vlasy ...atd atd 🙂

@nika_val ktory olaplex je vhodny ked sa po fabeni lamu vlasy?

nika_val
9. aug 2025
@viva13

@nika_val ktory olaplex je vhodny ked sa po fabeni lamu vlasy?

@viva13 farbení by mohol stačiť aj N8
Odfarbení (blond, melír) N3
Ale nepokazíš nič keď si rovno kupiž N3 je to najsilnejší produkt od nich

Strana
z2