icon

Lacnejšie alternatívy tvárového séra s viditeľnými účinkami

annnna18
29. dec 2024

Ahojte, viete poradit serum na tvar, s ktorym ste fakt spokojne?. Myslim take po ktorom su vidiet na tvari aj vysledky? Pouzivam Cckove alebo HyaluB od la roche posay ale pridu mi predrazene, aj ked vysledky je vidiet. Viete poradit nejake fajn lacnejsie alternativy? Dakujem 🙂

leniel
29. dec 2024

@annnna18 skus geek&georgeous. Ta znacka ma hlavu a patu, da sa vyskladat komplet rutina, ja mam od nich jelly joker, A game retinal serum, Hylauron serum, nove Peptide serum, Hydration station sprej, aj tekute exfolianty, ja som velmi spokojna

katinka71
29. dec 2024

@leniel ja tiwz co ty este serum Cvitamin ku tomu

taktotedanie
30. dec 2024

@annnna18 ja som ich vyskusala vela a pomer cena ( perfektna) kvalita( perfektna) znacka delia- kupujem na notine
Mala som rozne druhy, mam citlivu olet nesadne mi cokolvek a super kazde jedno, ziadny problem, plet som mala hladku, peknu
Odkedy som vsak pridala kolagen je to neskutocny rozdiel, taku plet som nikdy nemala a vlasy sa mi po porode neskutocne zlepsili

ber8uska8
30. dec 2024

Za mňa tieto prirodne sera , síce olejové ale nemastia plet, bright sérum super a pekne vonia, treba si pozrieť aké konkrétne hľadáte https://bewit.love/sk/holisticka-kosmetika/?i=c... a aj hydrolaty, alebo colagenove a liftingove ale tie nemám odskúšané