Laserová epilácia verzus Lumea
Maminy chcela by som začat s epilaciou laserovou čo mi odporucate skor nejaky salón alebo Lumeu? Ak mate nejaky typ prosim sem s nim ..... Ak mate aj skusenosti s lumeou alebo podobnym niečim....ďakujem ❤️
@anonym_autor Lumea nie je laser, je to IPL, takze ak chces laser, skus nejaky salon
@anonym_4fe62b tak si mohla rovno napisat aký je v tom rozdiel napríklad, nie len ju opraviť a mudrovat, že si to poplietla... Myslím si že veľmi dobre vieš ako to myslela.
@anonym_4fe62b tak si mohla rovno napisat aký je v tom rozdiel napríklad, nie len ju opraviť a mudrovat, že si to poplietla... Myslím si že veľmi dobre vieš ako to myslela.
@anonym_bc5f39 tak to si hadam kazdy vie najst aj sam, alebo si to mala vysvetlit ty, ja som jej to normalne napisala, to ze ty v tom vnimas nieco ine, je len a len tvoj problem
Chodíme amasthu Žilina.
ipl nemas nastalo .. ak mas stastie a zaposobi tak to mas na kratky cas a potom zas blikas a blikas ... kym laser je trvaly .. raz za rok sa sice odporuca 1x na doladovanie .. ale je to pohodlnejsie a trvalejsie ako ipl .. ale tiez nieje laser ako laser -preto si treba pogooglit hodnotenia a najst ten naj ;)
Určite laser, ja plánujem ísť, keďže som už "dorodila", tak žiadne hormonálne výkyvy ma už nečakajú.
Záleží aj aké si mesto. Nie každé má skutočný laser. Niekde robia presne len IPL a podobnými technikami.
Laser máš isto účinnejší a aj celý ten proces odstraňovania chĺpkov budeš mať skôr za sebou. Nehovorím, že Lumea je zlá, mám kamošky, ktoré sú s ňou spokojné. Ale osobne by som skôr volila tú laserovú epiláciu.
Dobrý deň , viete mi poradiť ak máte niektorá skúsenosť nejaký epilator pre mužov ? Ďakujem

@anonym_autor Lumea nie je laser, je to IPL, takze ak chces laser, skus nejaky salon