Laserové ošetrenie na jazvy po akné
Ahojte, chcem sa spýtať, máte niektorá skúsenosť s odstraňovaním jaziev po akné laserom? Kolkokrát ste to museli absolvovať aby bolo vidieť nejaký výsledok? Viem, že niektoré jazvy sa nedajú odstrániť úplne, ale chcela by som aby sa to aspon o trochu vylepšilo. Na koľko € cca vás vyšlo jedno sedenie? Jazvy mám v podstate na všetkých častiach tváre, sú to také priehlbinky. Odstraňujú tie jazvy jednotlivo alebo chodia laserom po celej tvári? Netvorili sa vám potom na tvári pigmentové škvrny? Po akom čase ste zákrok opakovali?
Prípadne ak má niekto skúsenosť s jazvami po akné a mikroihličkovaním tiež budem rada za info.
@anonym_autor dcera bola uz 4x, teraz v oktobri ide znova,stale to nie je ok, v marci urcite este raz a potom sa uvidi. Bola vzdy s odstupom cca 5-6 mesiacov.
Najprv daju na celu tvar anesteziologicky krem, potom prechadzaju po celej tvari s CO2 laserom, a na najhlbsie jazvy davaju este frakcny laser (2 druhy) ..... Potom cca 5 dni sa treba chranit pred slnkom aj svetlom, tvar je spalena a zacne sa supat. Stale treba pouzivat krem spf 50, aj vnutri, aby sa nevytvorili pigmentove skvrny.
Cena na klinike v Madride je cca 400-500 eur za jedno sedenie, ale na Sk to bude urcite menej.
@anonym_autor z akého si mesta?

Je to individuálne. Podľa stavu pleti. Prechádzali mi celú tvár. Robí sa iba v zime. Výsledky je vidieť už po prvom sedení, keďže Ti to prakticky spáli kožu. A vytvorí sa nová. A jeden zákrok závisí od miesta, mesta. Ja som kedysi platila 250, potom 300.