icon

Vyskúšali ste lash lifting? Skúsenosti a účinky

nataly_benova
18. júl 2024

Ahojte, už dlho som rozmýšľala na lashliftingom. Videla som rôzne sety od nanolash od ktorých mám to serum na riasy a funguje super ale, aj ine sety ktoré majú dobre recenzie. Skúšal to niekto? Ako to drží? Pripadne niejake nežiadúce účinky po tom? Ďakujem

sajmi
18. júl 2024

@nataly_benova ja mám dlhé mihalnice, takže za mňa je to veľmi dobrá vec 🙂 ak sú mihalnice kratšie, nie je to bohvieaký efekt. Ale odporúčam kozmetičku, ja som si to sama urobiť nevedela.

dettilv
18. júl 2024

@nataly_benova tiež hovorím že sebe to neurobis. To sa nedá. Mne to robili refectocilom a mala som mihalnice úplne úžasné. Ale aj krátke sa dajú pekne vytočiť, len tam potom treba dať menšie (veľkosť s) natáčky.

ann092
19. júl 2024

@nataly_benova pozri si videá na YT od Sharka beauty, ja som si robila Lash lift podľa nej a vyšlo to super… potom dlhšie som si nerobila a isla som ku kozmetičke na to a nebola som moc spokojná, nemalo to takú výdrž..

patricia1508
14. máj 2025
@ann092

@nataly_benova pozri si videá na YT od Sharka beauty, ja som si robila Lash lift podľa nej a vyšlo to super… potom dlhšie som si nerobila a isla som ku kozmetičke na to a nebola som moc spokojná, nemalo to takú výdrž..

@ann092 akú sadu ste si kúpili na to prosím ?

ann092
14. máj 2025
@patricia1508

@ann092 akú sadu ste si kúpili na to prosím ?

@patricia1508 ja mám zo shein.. tieto podložky na viečka 26710868.. a presnú sadu ktorú mám odtiaľ už nemajú, ale môže byt aj táto 31978761

julinka131993
29. aug 2025

Baby a vy používate špirálu na riasy? Myslím po tom lash lifting.

Ja som bola tento týždeň v pondelok na tom a mam ich strašne. Mam riadne dlhé mihalnice a normalne ich mam game zároveň ako aladin topánky. Dala mi take serum a ze si ho mam davat na noc lenže ja si to musím dávať stále inak by som to mala ako aladin. Ja som strašne na nervy z toho lebo ani nalicit sa neviem teraz

julinka131993
29. aug 2025
@julinka131993

Ja som bola tento týždeň v pondelok na tom a mam ich strašne. Mam riadne dlhé mihalnice a normalne ich mam game zároveň ako aladin topánky. Dala mi take serum a ze si ho mam davat na noc lenže ja si to musím dávať stále inak by som to mala ako aladin. Ja som strašne na nervy z toho lebo ani nalicit sa neviem teraz

@julinka131993 zatocene

ann092
29. aug 2025
@julinka131993

@julinka131993 áno dávam si špirálu keď si nenafarbím svoje mihalnice.. toto vyzerá ako keby pani použila moc malé podložky

julinka131993
30. aug 2025
@ann092

@julinka131993 áno dávam si špirálu keď si nenafarbím svoje mihalnice.. toto vyzerá ako keby pani použila moc malé podložky

@ann092 a najlepšie ze ja som jej to ešte aj hovorila ze mam dlhé mihalnkce.a ona ze áno nemôžme použiť male natacky. Ja neviem co si o tom mam mysliwt.