icon

Lepidlo na riasy z Temu: Ako dlho vydržia aplikované?

31. júl 2025

Ktorá holka ma toto lepidlo na riasy? Chcem sa opytat ako,dlho môžem mat na očiach...myslim to ze rano si dam riasy a večer uz dole alebo ako dlho 2 dní...?
Ste spokojná drzi to ?

majamat
31. júl 2025

neviem ake lepidlo, ale bezne lepidla na riasy vcelku sa davaju vecer dole.

martinka13
31. júl 2025

Tak toto by som vôbec neriskovala. Kvalitou ich výrobkov akurát riskuješ problémy

autor
31. júl 2025
@martinka13

Tak toto by som vôbec neriskovala. Kvalitou ich výrobkov akurát riskuješ problémy

@majamat
@martinka13
Zabudla som prílohu

autor
31. júl 2025
@martinka13

@majamat
@martinka13
Taketo riasy

anonym_81c134
31. júl 2025
@anonym_autor

@majamat
@martinka13
Taketo riasy

@anonym_autor vydržalo mi dva-tri dni, než sa mi začali odlepovať krajné riasy. Toto nie si dobré lepidlá na dlhodobé nosenie, musela by si kúpiť extra silné, kde máš aj označenie 60 days

simonahra
31. júl 2025

ako ja viem, ze aj tam sa daju kupit v pohode veci, ale tak to je skor vynimka ako pravidlo. a asi by som to neriskovala prave s lepidlom na mihalnice, svoje oci/ zrak si dost vazim 😀

a_alexandra_a
31. júl 2025

Tak lepidlo na riasy je tak lacná záležitosť aj tu u nas, že určite by som neriskovala nejaký čínsky brak a ešte aj na oči 🙄

milanemila
31. júl 2025

Tak tomuto sa hovori odvaha 🙈 sice usetris 2e ale aspon ti hrozi problem s ocami :D

majamat
31. júl 2025

tiez by som to neriskovala. mas zname, dobre a lacne lepidla an riasy, najdes aj v DM.
mihy mam rozne z Ciny, tie su v pohode, pokial su dost jemne.
co sa tyka lepidiel. ine lepidla su urcene na mihy jednodenne a ine su na trvalejsie nosenie ako su napr 3D a viac D mihy, ci lepenie trsov.

v drogerkach mas tie jednodnove lepidla vacsinou, neviem ci maju aj ine. a teda tie sa davaju vecer dole. keby ich nechas este dalsi den,a si sa nic nestane,a le nie su na dlhodobe nosenie. aj som mavala vacsinou mihy vcelku,a el co mozem povedat, pri spani sa mozu aj pokrcit, co je nevyhoda.

drews_beauty
31. júl 2025

Odporúčam pozrieť podcast s oftamologičkou, kde sa bavili o všetkom v súvislosti s riasami, aj o umelých, aj o lepidlách

https://www.youtube.com/watch?v=B3oVaAuq_us