icon

Ľutovali ste predĺženie vlasov?

ivetafidorka
18. apr 2024

ahojte baby,lutovali ste niekedy predlzenie?ze skoda penazi?

joannita
•
18. apr 2024

@ivetafidorka nie, mam to uz 16 rokov

puertorico
•
18. apr 2024

ja by som si veľmi dala spraviť, ale mne povedala moja kaderníčka, že mám tak jemné vlasy, že by mi to úplne zničilo a o dva roky by som nemala svoje žiadne . tak som si kúpila klipy ☹

lakebabe
•
18. apr 2024

@ivetafidorka nie nosím skoro dvadsať rokov mala som už asi všetky metódy vrátila som sa ku kreatínu. Mala som aj prestávku skoro 4 roky a aj tak som zas začala. Vtedy som to kryla clipmi a clip in copom
Len rátaj že je to investícia a dost vysoka aj prepájanie je dosť finančné náročné

nikoletta1712
•
18. apr 2024

@ivetafidorka Nie, nikdy…A to ich mám už asi 10 rokov bez prestávky…Moja kaderníčka je jedna z veľmi úspešných a dosť známa na celom Slovensku…Mám eurolocky…Moje vlasy normálne rastú…

larena
•
18. apr 2024

Ja som mala predĺžené asi 2 roky po tom ako mi jedna kadernicka uplne dostrihala vlasy jak debilovi😀A vobec som to neľutovala..hned som si na to zvykla a pekne mi pod tým moje vlasy narástli a ja som nemusela chodiť s účesom jak trulo😀

lakebabe
•
18. apr 2024

@larena ja som sa z podobného dôvodu k tomu vrátila 😄 keď mi jedna šikovná známa kaderníčka spálila vlasy na kompletku

katarina_kat
•
18. apr 2024

@ivetafidorka lutovat nie, ale už by som do toho asi nešla :D ale tak veľmi som po tom túžila, že keby si to nevyskúšam, tak by ma to mrzelo. Mala som keratinom predĺžené 40cm vlasy, 130 prameňov. Po prepojení som dostala alergiu a vlasy išli dole… a teraz mám krátky bob, veľmi sa mi zničili tým napájaním, teraz mám 700€ vlasy v taške a rozmýšľam, či z nich neurobím cop 😅

mladena
•
19. apr 2024

Mala som to 17 či 18 rokov dozadu, teraz už sú možno lepšie metódy, ale vtedy som ľutovala, lebo to muselo ísť dole aby si vlasy "oddýchli" a to som len videla aké boli doničené..... nechala som odrásť a vlasy si vždy len zopnem sponou hore, lebo ich prirodzene nemám husté, ale aspoň sú zdravé a je to hrozná pohoda že sa o to nemusím stále starať 🙂 ale úplne chápem každú čo si to túžila dať.

ninah1486
•
21. apr 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

za mna to nie su vyhodene peniaze, ja som z mojich predlzenych vlasov nadsena

beahavala
•
15. máj 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

nikdy, ja zboznujem svoje predlzene vlasy, vyzeraju skvelo ale zase ja som aj kupovala kvalitne vlasy cez clipinhair

mercy13
•
15. máj 2024

Ja ano, vytrhalo mi to od korienkov vlasy, po odpojeni mi zostalo na hlave "len par vlasov" 😁😢