icon

Má ihličková mezoterapia účinnosť na unavenú pleť?

27. feb 2026

Baby chodíte niektorá ku kozmetické na mezoterapia? Ma to nejaky efekt na unavenu a povadnutu pleť?

anonym_8b8da9
27. feb 2026

ano , má to efekt, u mna hlavne okolo očí , niekto si dava na znecitlivenie krem , ja nechcem dá sa to vydržať

autor
27. feb 2026
@anonym_8b8da9

ano , má to efekt, u mna hlavne okolo očí , niekto si dava na znecitlivenie krem , ja nechcem dá sa to vydržať

@anonym_8b8da9 dakujem za odpoved. Uz dlhšie to zvažujem tak ma zaujímalo ci to nie su vyhodené peniaze

anonym_8b8da9
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_8b8da9 dakujem za odpoved. Uz dlhšie to zvažujem tak ma zaujímalo ci to nie su vyhodené peniaze

@anonym_autor u mna určite nie, plet mam vypnutu aj mi to pekne vejariky porieši pod očami, je to tak na rok , potom treba znova
mega hlboke vrasky okolu ust alebo na čele to nespravi ale plet da pekne do laty

autor
27. feb 2026
@anonym_8b8da9

@anonym_autor u mna určite nie, plet mam vypnutu aj mi to pekne vejariky porieši pod očami, je to tak na rok , potom treba znova
mega hlboke vrasky okolu ust alebo na čele to nespravi ale plet da pekne do laty

@anonym_8b8da9 super, dakujem. Budúci týždeň sa hned objednám 🙂

anonym_8b8da9
27. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_8b8da9 super, dakujem. Budúci týždeň sa hned objednám 🙂

@anonym_autor o tri dni budeš vidiet cca vysledok, hlavne vela pit a kremovat to , ja použivam vtedy lekarensku vazelinu
napíš ako dopadneš ...

autor
27. feb 2026
@anonym_8b8da9

@anonym_autor o tri dni budeš vidiet cca vysledok, hlavne vela pit a kremovat to , ja použivam vtedy lekarensku vazelinu
napíš ako dopadneš ...

@anonym_8b8da9 jasne, ozvem sa 🙂

tanicka907
28. feb 2026

Mne pomohol mezobotox

autor
28. feb 2026
@tanicka907

Mne pomohol mezobotox

@tanicka907 co to je?