icon

Má krém na opaľovanie z DM vhodnú ochranu pre deti?

16. máj 2024

Ahojte, mate skúsenosť s týmto krémom? Dá sa na neho spoľahnúť? Cena je dosť nízka, tak sa len bojím, ci bude aj chrániť... Vďaka.

Má krém na opaľovanie z DM vhodnú ochranu pre deti?
werony_n
•
16. máj 2024

Ja by som také niečo ani sebe nedala nie to dieťaťu, ktorého pokožka je citlivejšia, ja používam pre malú biodermu a som maximálne spokojná.

domiklik
•
16. máj 2024

Neurazí nenadchne... Ak môžeš investovať tak skus niečo kvalitnejšie, ak nie, je to lepšie ako nedat nič...

ibrunova
•
16. máj 2024

Ja mám s ním náhodou dobré skúsenosti.

autor
•
16. máj 2024

@werony_n smiem vedieť, preco by si to nepoužila?

werony_n
•
16. máj 2024

Používam len lekarensku kozmetiku, ktorú odporúčajú aj dermatologovia. Idem vždy na istotu a sledujem mnohé dermatologicky a toto by nikdy neodporucali.

lakebabe
•
16. máj 2024

Ja som mala tieto 50 od sundance a zhorela som a dostala alergii na slnko pri mori, za mňa len lekarenske značky už a dieťaťu by som to tiez nedala

patus_2
•
16. máj 2024

Mala som alergiu na lekárensku kozmetiku, takisto aj po minerálnom opaľovaku sa mi vyhodili vyrážky. Tento som zniesla bez problémov. Ak nechceš investovať do drahej značky, skús túto a uvidíš...

autor
•
16. máj 2024

Ďakujem za odpovede. Keďže to potrebujem pre deti, nebudem radšej riskovať a kúpim z lekárne. Keby šlo o mňa, asi použijem hneď. Ešte raz vďaka.

slavomira236
•
16. máj 2024

Ladival skus..ja som pri dcerke mala ekzem pouzivala ten 50 tku. Maju v lekarni aj v dm myslim

lakebabe
•
16. máj 2024

@slavomira236 áno my iba ten už kupujeme , v dm majú 50 + , sú super aj proti alergii na slnko a netreba tak často natierat

13riska13
•
16. máj 2024

Ja ho kupujem kazdy rok a sme spokojni ale kazdemu sedi daco ine