icon

Má lash lifting naozaj takú výdrž?

Dnes o 13:53

Rozmýšľam nad lash liftingom, lebo mihalnice mám úplne rovné a nechce sa mi ich každé ráno natáčať. Na fotkách zo salónov to vyzerá krásne, len kamarátke vraj efekt po necelých dvoch týždňoch skoro zmizol. Preto ma zaujíma reálna skúsenosť, nie to, čo sa píše v ponuke salónu. Ako dlho vám mihalnice ostali vytočené a neboli potom pokrútené každá iným smerom?

denisa_deniska
Dnes o 14:05

Dlho, 4-6 týždňov. Musí to vedieť kozmetička aj robiť, ale často to závisí aj od samotných mihlaníc.
Naopak, laminácia obočia mi vydrží krátko, približne 3 týždne, pretože mám veľmi jemne chĺpky.

crazy_cat_lady
Dnes o 14:39

Ja som si to dala robit a nic moc. Ale problemom asj boli aj moje mihalnice :D uz by som do toho nesla

eli43
Dnes o 18:11

@anonym_autor vydrží to niečo, ale úprimne ja si to po pár dňoch aj tak dopĺňam riasenkou... Chodila som pravidelne, nejaký rozdiel bol ale keď takto rozmýšľaš tak skús raz a uvidíš

esther100
Dnes o 18:23

Mne to vôbec nedržale,ale ja mám krátke mihalnice a mne nedržia ani doma keď použijem kliešte

nurse0
Dnes o 18:24

@anonym_autor ja som si kúpila sadu na lash lifting a doma sama si to robím a vydrží to cca mesiac

tecila
Dnes o 18:35

Aj za mňa nič moc mám krátke rovné mihalnice, ale efekt nevydržal dlho skúšala som viaceré kozmetičky.

beky223
Dnes o 18:39

Mne to držalo všetko super mesiac, ale zase ma stipali oči 🤷