icon

Má zmysel chodiť na farbenie vlasov do salónu?

12. júl 2024

Ma zmysel chodiť na farbenie vlasov do salónu, ak si kúpim profesionálne farby?

anjelicek26
12. júl 2024

Farbenie vlasov nie je len o použitej farbe🫣

lelelienka
12. júl 2024

Pre mňa nie, salónové farbenie nebolo výrazne lepśie ako doma, čiže zbytočne vyhodené peniaze aj čas

terina25
12. júl 2024

Chodila som pravidelne kazdy mesiac. Pre mna to bol aj relax a cas pre mna. Od januara nechodim,farbim sa doma. Je to sice lacnejsie,ale zase chyba mi ten cas ,kedy ma ,,obskakovali,,ze som len sadla a odisla za ,,damu,,. Vsetko ma vyhody aj nevyhody.

nika_val
12. júl 2024

Chodenie do salónu nie je len o použití profesionalnych farieb.
Používáš doma profesionalnu kozmetiku?
Vieš si vlasy správne vyfúkať cez kefu aby si vlasy dokonale uhladila?
A samozrejme ten pocit oddychu a toho že sa niekto stará o teba a ty si to len užívaš nenahradíš ničím.

mirage
12. júl 2024

ja sa vyjadrim len k farbam, nie fukaniu, masazi, samponovaniu atd. Ja rozdiel nevidim, rovnako mi vidno sediny po tyzdni od kadernicky, rovnako aj v doma farbenych vlasoch.

oli18
12. júl 2024

Vlasy si farbim odjakziva sama doma. 1x som bola u kadernicky a nebola som spokojna, aku farbu mi namiesala. A za tie peniaze radsej celotelova masaz, ako sedenie pri umyvadle v kadernictve.

pandorra
12. júl 2024

Ja rozdiel vidim u seba aj u inych, hlavne co sa tyka blond farby, ked som si farbila doma zltkaste odtiene, u kadernicky blond ako ma byt, len je to financne narocne.

guiseppinka
12. júl 2024

Farbim sa sama, strihat sa chodim ku kadernicke a trpim. Neznasam totizto, ked mi niekto chyta hlavu...

guudy
12. júl 2024

Najma zalezi, ci ide o farbenie sedin na tvoju inak prirodzenu farbu, alebo o celkovu zmenu farby vlasov. Prve v pohode doma, druhe urcite nie…

lakebabe
12. júl 2024

Blond odtiene alebo melír a podobne odtiene doma tak dobre nespravíš. Na blond je to strašne vidno,keď si ich ženy robia same.
Tmavé vlasy si nafarbis aj sama , ale mne by chýbal ten oddych a čas pre seba

apolka77
12. júl 2024

Podľa mňa to rozdiel je. Lebo kaderníčka mi veľa x zmieša niekoľko odtieňov iné na korienky a iné na dĺžku neviem si predstaviť to robiť doma .
A ja teda hneď vidím keď si niekto farbu doma vlasy a používa trebárs farbu z drogérie tie vlasy sú úplne mdle také bez života. Nedávno som sa švagrinej spýtala čo toma s vlasmi ..lebo tá farba ako šedá myš a bez života. Jasne že začala doma farbiť. Za mňa určite to nemá taky efekt.

mimi3008
15. júl 2024

@oli18 uplne suhlasim...

top_manazerka
15. júl 2024

No neviem.. mám bledohnede vlasy. Nemám rada kaderníctva a pod. tak som si vždy vlasy farbila doma. Aj tak si, vzhľadom k svojej práci, nemôžem dovoliť žiadne výstrednosti a pod. No a teraz ma kamoška prehovorila, že otvorili u nás v meste nový salón, že sa mám ísť dať nafarbit tam. Nuž som s malou dušičkou šla. Efekt rovnaký ako doma - farba ok, ale nothing special. A keď mi tresli cenu 140€ tak ma skoro vykotilo.. tu ani tak nejde o tie prachy ako o princíp. Kadernícka sa mi reálne čistého času venovala 3/4 hodinu. Farba, ktorú použila je síce z tých profesionálnych, ale na internete sa dá kúpiť za 8€. Preboha, čo na tom stojí 140€???

guudy
15. júl 2024

@top_manazerka ja chodim na melir ku kadernicke, som tam 3 hod, platim 150€. V Bratislave. Samozrejme ma aj ostriha a vyfuka.

kiwi3
15. júl 2024

@top_manazerka tak to je to podnikanie po slovensky. akoze chapem, ze platia najom, energie, odvody a nebodaj aj nejakeho zamestnanca, len mi nejak nevychadza, ze v rakusku su tieto polozky vyssie a sluzby uz lacnejsie nez u nas. potom tu su stale otazky typu "robili by ste za menej ako 2000 mesacne" a odpovede, ze ani nahodou...

lakebabe
15. júl 2024

@guudy žiaľ je to už všade ja cestujem raz za tri mesiace ku kaderníčke do Za a za mikromelír , tónovanie a úpravu 150 eur bez bloku. Som tam síce minimálne 4 hodiny ale dva roky dozadu to isté stalo 80

guudy
15. júl 2024

@lakebabe myslela som si, ze v Ba si sluzby drahsie ako v mensich mestach🤨. No co uz narobime…

lakebabe
15. júl 2024

@guudy v krajských mestách je to už všade to isté ci idem na takéto sluzby do NR, Za aj keď som chodila do Trnavy bolo to skoro úplne za jedno. Aj keď chodím na botox, chodím zas do Ba lebo to tam je dokonca lacnejšie ako inde na tej klinike.
Kaderníčka hovorí ze stále stúpajú ceny materiálov a nájom, že preto dvíha ceny 🤷‍♀️

guudy
15. júl 2024

@lakebabe uz to tak vyzera…🤷🏼‍♀️

mandzula
15. júl 2024

Kedze neznasam sedenie u kadernicky, je to pre mna totalna strata casu, radsej sa farbim doma a ku kadernicke idem len vtedy, ked sa potrebujem aj ostrihat. Rozdiel v kvalite zafarbenia nevidim ziadny, praveze od kadernicky ma z milion pripravkov vzdy tak svrbi hlava, ze ledva vydrzim dva dni a uz sa umyvam.

top_manazerka
15. júl 2024

@kiwi3 najlepšie na tom bolo, že tá trúba mi ešte hlesla, že či si prosím aj bloček z pokladne.. lebo že vtedy to bude ešte o 20% drahšie. Tak som jej odpovedala, že nabudúce so sebou vezmem aj najlepšiu kamosku, ktorá pracuje ako kontrolórka na daňovom úrade 😂😂😂😂

autor
15. júl 2024

Ja sledujem jednu kadernícku na instagrame, chcela som ku nej ísť, no tá stále dáva príbehy ako jej klientky nosia darčeky, častokrát aj dosť hodnotné. Tak neviem, ja nemám potrebu jej dávať darček, hlavne keď by som isla prvýkrát k nej. Ale ona to prezentuje ako štandard, tak to ma trochu aj odrádza. Navyše hovorila, že už čoskoro nebude brat nové klientky.

lakebabe
15. júl 2024

Väčšina dobrých kaderniciek už neberie. Vezmú len svoju klientelu a dost. Ale darčeky nenosím ani ja svojej po 10 rokoch.

chiara_elle
15. júl 2024

Kolko moze stat taky najom a energie na mesiac, ked 140€ za necelu hodinu?
@top_manazerka

Staci 6 - 8 zakaznicok denne a ma minimalne 1 000€.
Ja nechapem, ako si mozu tak nehorazne ceny uctovat a zakaznicky tak nehorazne ceny platit.

top_manazerka
15. júl 2024

@chiara_elle presne!!

kris_tin257
15. júl 2024

Ja chodím pravidelne každý mesiac ku kaderníčke, kedysi som sa roky farbila sama ale mala som čierne vlasy teraz som blond 😊 čiže na tú zmenu som chcela kaderníčku a zvykla som si, prídem tam dám si kávu limonádu pokecám, hlavne vypadnem na chvíľu z domu a mám to ako psychohygienu... Ja neplánujem sa farbiť doma, všetko má svoje pre a proti 😊 hlavne pri blond vlasoch je tá starostlivosť náročnejšia ako pri čiernych, takže aj preto radšej idem ku kaderníčke