Má zmysel hĺbkové čistenie pleti u kozmetičky?
Ahojte,
chodievate na hlbkove cistenie pleti ku kozmeticke? Ak ano, pomaha vam to, vidite v tom zmysel? Zlepsila sa vasa plet? Ak ano, za aky cas cca? Mna trapi hlavne akne, absolvovala som prve cistenie, nejaky efekt som nevidela. Preto premyslam, ci ist na dalsie cistenie alebo zostat pri klasickej domacej skin care?
Čakala si zázrak po jednom čistení?treba chodiť pravidelne.a akné treba riešiť možno aj s kožnou lekárkou.a mať vhodnú kozmetiku aj doma,prečistiť telo z vnútra...
Chodim rozdiel je vidno hned po prvaj návšteve
hladká pleť mi vydži aj 2-3 dni
každy mesiac
Chodim na hlbkove cistenie, rozdiel som videla hned po prvej navsteve ale aj doma sa o plet staram + exfoliujem kazdy tyzden a to tiez velmi vela urobi. Navstevujem kazdy mesiac lekaraku kozmetiku kde ma najprv vidi doktorka a potom odporuci procedury a ako sa doma starat o plet podla stavu pleti ale cistenie mam vzdy.
Chodila som ked som mala cca 17, mala som na brade take miesto, kde sa mi vzdy tvorili nove a nove vyrazky, po cisteni u kozmeticky (asi 4x) sa mi plet dala dokopy a vyrazky sa mi tam prestali tvorit.. ale inak k nej uz nechodim
Nieeee to vôbec nemá zmysel, ale dobrý žrut peniazí
Baby, a ked mate akne, vytalaca vam ho? Mne ano, a mam potom z toho hroznu plet, cele podrazdene, nehovoriac o tom, ako to boli, ked vytlaca take akne, ktore nejde este ani…
Ja sa tiez doma staram o plet, pouzivate aj bezne produkty volne dostupne ako La roche posay, korejsku kozmetiku alebo len taku od kozmeticky ci dermatologicky?
Baby, a ked mate akne, vytalaca vam ho? Mne ano, a mam potom z toho hroznu plet, cele podrazdene, nehovoriac o tom, ako to boli, ked vytlaca take akne, ktore nejde este ani…
@anonym_autor mala by si chodiť na lekársku kozmetiku....
@anonym_autor Ahoj ta poviem ti ja som sa na kozmetičky a toto bolestivé rýpanie tváre už úplne vykašľala. Šak som odtiaľ vždy išla červená a akné sa aj tak vrátilo.
Z domácej rutiny mi inak najviac sadol presne ten modrý gél od La Roche čo spomínaš, a na mokvajúce vyrážky je super obyčajná zinková masť z lekárne za pár eur.
Ale čo mi fakt zachránilo tvár a kvôli čomu už salóny neriešim je určite LED maska od Lumenluxe. Keď cítim, že sa mi robia tie hlboké boľavé pupáky, pustím si doma modré LED svetlo. Ono to stiahne zápal a zničí baktérie priamo v póroch a to úplne bez bolestivého stláčania a chémie. Spolu s tou zinkovou masťou je to na akné úplne top kombo.
@anonym_autor ja som včera absolvovala hĺbkové čistenie, horšiu bolest som nezažila a dnes to mám extremne podráždene vyhadzane, mám tam infekciu a stipe má cela tvar…

@anonym_autor ano chodím pravidelne. A áno pomáha mi to. Len treba mať dobre nadstavenu rutinu aj doma