Mala by som si zosvetliť žlté vlasy?
Pekne krásne nazad za pani kadernickou nech ri to urobi ona ako ma 🙂 a nekaze ti davat nejaky toner.
Vážne to robila kaderníčka? 😲 Ako nič v zlom,nie každý je dobrý vo svojom povolaní,alee predsa len... 🤨
@lieoska toto neverim, ze nejaka kadernicka vytvorila na hlave 🤦🏼♀️ a este ti povedala, ze vytonuj si to doma :D
... kadernička amatér...
Toto je zosvetĺovanie vlasov doma, neverim, že takto ťa nejaka kadernička pustila domou a ak ano, tak ju zverejniť aj s fotkou vlasov, ako odstrašujúcu skúsenosť pre ostatnych.A ty, rýchlo k druhej kaderníčke. S tymto, už nič neexperimentuj doma, lebo skončiš holohlavá.
Hlavne nic nezosvetluj. Pokial to nechces dat dokopy u kadernicky tonerom, skus fialove sampony. To zneutralizuje tu zltu. Vela tychto vyrobkov je uz aj volne dostupnych v drogerii
Ak je toto fakt od kadernícky, ja by som sa tam nevracala, spravila by som “výbornú” reklamu a išla k inej na záchranu, nech to nemáš pobabrané ešte viac… popozeraj dobre recenzie
😭
Zosvetlit uz v ziadnom pripade! Dala by som fialovy sampon a neskor popolavu farbu na to.
@lieoska neverím, že to je od kaderníčky! Maximálne nejakej 60ročnej Joliky z Hornej Dolnej, ktorá predtým pracovala v Jednote.
Určite si si túto hrôzu urobila sama doma. Už s tým nič nerob lebo ti vypadajú vlasy. Choď normálnej kaderníčke a ona ti to snáď zachráni
Toto neverím že robila kaderníčka
Normálne daj nejakú cold presso odtieň na ňu a už neexperimentuj keď nechceš prísť o korunu krásy

@lieoska a to ti takto kaderníčka nechala? 😱