Mám extrémny problém s rýchlym mastením vlasov
Čaute kočky.
Mám extrémny problém s rýchlim mastením vlasov.
Večer sa osprchujem, vlasy dôkladne zmyjem, šampón od Balea, kondicionér tiež (Balea používam už roky), nechám voľne preschnúť, rozčešem a zapletiem do dvoch vrkočov. Avšak ráno vstanem a vlasy na vrchu mastné .. štve ma to. Nie je deň, kedy by som nemala nutkanie si vlasy zmyť.
Boli aj dni kedy som si vlasy nezmývala aj 4 dni, týždeň .. no žiadna zmena, nič sa nezlepšilo.
Vlasy mám kučeravé, po zadok dlhé. Nežehlím, nekulmujem, sem-tam vyfénujem. Užívam aj vitamíny.
Snažím sa o ne starať, ako najlepšie viem, no to mastenie je .. oh, vraždila by som pre vlasy, ktoré vydržia „sviežo“ a bez umytia aj týždeň.
Môže to byť aj vekom? Počas strednej som taký problém nemala, no ako som zo školy vyšla .. no koniec. (mám 23)
Má niektorá podobný problém?
@sanyxyyy ahoj, celá tvoja starostlivosť o vlasy je podľa mňa, nesprávna... po prvé si kúp čistiaci šampón alebo chod ku kaderníčke na čistenie- to je základ aspoň dva krát do roka. Ďalšia vec vlasy si umývaj tým čo ti vyhovuje- evidentne ti teraz tá Balea nesedí tak ju zmeň.. možno časom sa k nej vrátiš. Nikdy nenechaj vlasy voľne vyschnúť a ani ich mokré nečeš... je toho ozaj viac čo si treba naštudovať (skús pogoogliť 🙂 držím palce ale všetko sa dá...

@nikpa šampón aj kondicionér mám od MY.ORGANICS radu MY.PURE keďže umývam vlasy každé 2-3 dni kvôli športu. Je vhodný práve pri športe a pri častom umývaní vlasov.