icon

Mám extrémny problém s rýchlym mastením vlasov

sanyxyyy
14. okt 2023

Čaute kočky.
Mám extrémny problém s rýchlim mastením vlasov.
Večer sa osprchujem, vlasy dôkladne zmyjem, šampón od Balea, kondicionér tiež (Balea používam už roky), nechám voľne preschnúť, rozčešem a zapletiem do dvoch vrkočov. Avšak ráno vstanem a vlasy na vrchu mastné .. štve ma to. Nie je deň, kedy by som nemala nutkanie si vlasy zmyť.
Boli aj dni kedy som si vlasy nezmývala aj 4 dni, týždeň .. no žiadna zmena, nič sa nezlepšilo.
Vlasy mám kučeravé, po zadok dlhé. Nežehlím, nekulmujem, sem-tam vyfénujem. Užívam aj vitamíny.
Snažím sa o ne starať, ako najlepšie viem, no to mastenie je .. oh, vraždila by som pre vlasy, ktoré vydržia „sviežo“ a bez umytia aj týždeň.
Môže to byť aj vekom? Počas strednej som taký problém nemala, no ako som zo školy vyšla .. no koniec. (mám 23)
Má niektorá podobný problém?

Strana
z2
kaajuiaatko
16. okt 2023

@nikpa šampón aj kondicionér mám od MY.ORGANICS radu MY.PURE keďže umývam vlasy každé 2-3 dni kvôli športu. Je vhodný práve pri športe a pri častom umývaní vlasov.

seag
17. okt 2023

@sanyxyyy ahoj, celá tvoja starostlivosť o vlasy je podľa mňa, nesprávna... po prvé si kúp čistiaci šampón alebo chod ku kaderníčke na čistenie- to je základ aspoň dva krát do roka. Ďalšia vec vlasy si umývaj tým čo ti vyhovuje- evidentne ti teraz tá Balea nesedí tak ju zmeň.. možno časom sa k nej vrátiš. Nikdy nenechaj vlasy voľne vyschnúť a ani ich mokré nečeš... je toho ozaj viac čo si treba naštudovať (skús pogoogliť 🙂 držím palce ale všetko sa dá...

Strana
z2