Mám veľký nos?
Prva fotka je bez usmevu a druha tretia ked sa usmievam .

Nie nemáš.
Nie
Nie
Kto ti nabulikal takéto hlúposti o veľkom nose?
cez celu obrazovku
Kto ti nabulikal takéto hlúposti o veľkom nose?
@enmery nikto ale pozeram ze stale viac zien co maju aj male nosy idu na plastiku nosa aby mali pidi nos .. 😏
Nie
lepšie by sme videli keby foto bolo celej tváre.
@enmery nikto ale pozeram ze stale viac zien co maju aj male nosy idu na plastiku nosa aby mali pidi nos .. 😏
@anonym_autor tie plasticke nosy su vsetky rovnake a nie moc pekne. ty mas pekny prirodzeny nos. co vam mladym sibe?
@anonym_autor keby si videla moju skobu! Máš úplne normálny, pekný noštek. Neskúmaj sa toľko, buď svoja.
Normálny nos
toto je to, kvôli čomu by si bola v živote šťastná a spokojná? lebo by si mala nos ako "ostatné uznávané" ?
Ano,este je cesta ist na operaciu a nechat si len nosne dierky🙄 Kriste zeny,to mate tak malo problemov v zivote,ze si vytvarate dalsie neexistujuce? A to ti hovorim ako zena s velkym naozaj velkym ratafakom.
Ľudia vám už je.e uplne
tak velky ani nie ale hrbol tam je
Ľudia vám už je.e uplne
@minenkaa prečo by malo niekomu je*ať? Každá máme svoje komplexy...
Zle odfotené, treba odfotiť celú hlavu z boku, aby sa dalo povedať či k tvári je nos akurat súmerný, takto je to úplne odveci fotka
@minenkaa prečo by malo niekomu je*ať? Každá máme svoje komplexy...
@dominikamacakova a práve preto ,prečo sú tie komplexy
Nie každý ma komplexy
Neviem, odkiaľ si to nabrala, ale tvoj nos rozhodne nie je veľký, je súmerný k tvojim črtom.
Miro Noga ma vraj velky nos, ale on ma nos standardne velky, len ma k nemu malu hlavu. Takze z fotky, kde je len nos tazko sudit ci je primerane velky alebo nie. Konzultuj to na plastickej chirurgii, Najlepsie ak budes mat viacero nazorov.
Nie, vobec. Tvoj nos je velmi pekny.
@anonym_autor vieš ako sa hovorí:
Veliký frňák velikého ducha značí, hňupe! 🙂
Máš ho úplne OK.
Nevolá sa náhodou tvoj otec Jepeto ? Hej a neklam.hlavne !!!
Máš normálny rypáčik kotě
Normálny nos
@anonym_autor Máte pekný súmerný nos.V prípade,ze by ste uvažovali o "vylepšovani,, myslite na riziká zákroku.Pytali ste sa na názor, môj je ten, že nepotrebujete nič vylepšiť, ale ak to vidíte inak, skúste korekciu pomocou líčenia
Ľudia vám už je.e uplne
@minenkaa to vraví tá pravá čo mala ešte donedávna na profilovke rite
nie, mas pekny nos
@anonym_autor tie plasticke nosy su vsetky rovnake a nie moc pekne. ty mas pekny prirodzeny nos. co vam mladym sibe?
@gabrielkaa obcas mi vyskocia videa na insta o preoperovanych nosoch, najma tusim rusko a turecko a teda vsetky su akoby ich jedna mater mala, maly nos dohora, uplne smiesne, neprirodzene, niektorych estetickym chirurgom by som vzala licenciu. Z pekneho nosa urobia cudo, ako kreslena animovana postavicka.

Vacsi som ešte nevidela