icon

Mám zmeniť nechtárku?

21. aug 2025

Baby chodim 9mes k novej nechtarke, ta vsak nevie extra zdobit iba klasicky francuzska plus dake jednoduche veci. Nevie napr baby boomer a vobec nie dake maslicky a kamienky. V meste sa otvoril
Salon kde za tu cenu pomukaju krasne zdobenie kamoska tam bola uz3x je max spokojna.Kade ake kvetinky masle mramorove gely nadherne. Az tak ma
To nadchlo, ze uvazujem prejst k nim. Isli by ste? Na druhej strane mi jej aj luto odist mam staru nechtarku rada🫥

Strana
z2
anonym_e3bbb7
22. aug 2025
@really8

@anonym_autor no ze sa ozyvas. Ale sak ake nechty taka gramatika

@really8 😄👍🏼

anonym_e3bbb7
22. aug 2025
@evcagabi

To kto si da na nechty maslicky, kamienky, kvetinky? Mozno este nejaku 15nastku by som pochopila, ze nad tym stona a chce to tiez 🤷‍♀️

@evcagabi no ona bude mať podľa mňa tých 15-16, keď zakladá také hlúpe témy 🙂

autor
23. aug 2025
@anonym_e3bbb7

@evcagabi no ona bude mať podľa mňa tých 15-16, keď zakladá také hlúpe témy 🙂

@anonym_e3bbb7 napodobne

dvanastka
23. aug 2025

@anonym_autor 🤦 najlepšie a najkrajšie nechty si robím celý život sama. A nikdy v živote som nemala nechty umelé. Hnusi sa mi všetko, čo je umelé. Takže môj tip je, nauč sa si robiť svoje nechty sama a máš vybavené.

anonym_3164a2
26. aug 2025
@dvanastka

@anonym_autor 🤦 najlepšie a najkrajšie nechty si robím celý život sama. A nikdy v živote som nemala nechty umelé. Hnusi sa mi všetko, čo je umelé. Takže môj tip je, nauč sa si robiť svoje nechty sama a máš vybavené.

@dvanastka hej lebo na to sa úplne pýta ja fakt nechápem na čo reagujete úplne odveci 🤦🤦
Autorka normálne by som šla k tej novej pozrieť aké to tam má..veď to je tak všade že ideš za lepším 🤷✌️

Strana
z2