icon

Mamine padajú vlasy. Aký šampón jej pomôže?

simcucik
25. nov 2025

Ahojte moja mamina má už dlhšie problém s padaním vlasou keďže idú vianoce rada by som jej kúpila niečo čo by jej pomohlo. Nejaké tipy? Rozmýšlala som nad farmasi šampónom ale neviem či pomáha?

babushkaem
25. nov 2025

mami nech ide na vysetrenie najprv, ci nema nieco napriklad z hormonami atd. mne kedysi dost pomohla milva, teraz pouzivam kofeinove, ale mne padaju kvoli porodu, cize tiez kvoli hormonom

antonka
25. nov 2025

Padanie vlasov je väčšinou vnútorný problém, skôr by som riešila nejaký doplnok vitamíny atď + aj podpora korienkov lokálne

a0
25. nov 2025

@simcucik akú má stravu? Má jej dostatok? Nemá veľa stresu? Zdravotné problémy? Nie je v menopauze? Lebo šampón je len taký prd vo vetre, ak je tam za tým niečo “vnútorné” 🙂

katkazatka
25. nov 2025

Sampon jej nepomoze. Padanie vlasov ide aj vekom, hormonami, stravou atd. A mozno jej padaju vlasy v prirodzenej miere. nech doplni vitaminy.

eternity24
25. nov 2025

@simcucik Ako píše pani vyššie, vlasy vypadavaju väčšinou vplyvom hormonálnych zmien, preto smer Endokrinologia, kozna, doplniť vitaminy. Žiadne Farmasi jej nepomôže….

vnina
25. nov 2025

@simcucik Dercos sampon cerveny na vypadavanie a k tomu z tej istej znacky kondicioner a serum.

lasona
25. nov 2025

Sampon žiadny...treba zvnútra vitaminy, mineraly

ivett1
25. nov 2025

@simcucik mne pomohlo vlasové hnojivo tabletky, ale brala som to asi polroka...majú blbú reklamu, ale ak si pozrieš zloženie, tak je to klasika kombinácia vitamínov a minerálov, kt. odporúčajú na podporu rastu vlasov všeobecne - len sú v jednej tablete ...ak by si hľadala, tak možno toto nájdeš aj v tých baleniach multi vit.+ mineraly pre ženy...len tu (vlas.hnojivo) je už množstvo vyrátané...
šampón to je len povrchové...treba to riešiť hĺbkovo...alebo ...svokra (75+) mala ešte nejaké ampulky do vlasov s kofeínom a vit. B5 -vtierala si ich do pokožky hlavy pravidelne asi 4 mesiace a vlasy jej prestali padať a začali rásť nové...sice také paperíčko, ale aspoň niečo...ona mala veľmi málo vlasov a kvalitou úplne jemné, skoro jej až bolo vidieť kožu ...
Btw výborný nápad na darček 👍

simcucik
autor
25. nov 2025
@ivett1

@simcucik mne pomohlo vlasové hnojivo tabletky, ale brala som to asi polroka...majú blbú reklamu, ale ak si pozrieš zloženie, tak je to klasika kombinácia vitamínov a minerálov, kt. odporúčajú na podporu rastu vlasov všeobecne - len sú v jednej tablete ...ak by si hľadala, tak možno toto nájdeš aj v tých baleniach multi vit.+ mineraly pre ženy...len tu (vlas.hnojivo) je už množstvo vyrátané...
šampón to je len povrchové...treba to riešiť hĺbkovo...alebo ...svokra (75+) mala ešte nejaké ampulky do vlasov s kofeínom a vit. B5 -vtierala si ich do pokožky hlavy pravidelne asi 4 mesiace a vlasy jej prestali padať a začali rásť nové...sice také paperíčko, ale aspoň niečo...ona mala veľmi málo vlasov a kvalitou úplne jemné, skoro jej až bolo vidieť kožu ...
Btw výborný nápad na darček 👍

@ivett1 neviete nahodou znacku tých ampuliek?

ivett1
25. nov 2025
@simcucik

@ivett1 neviete nahodou znacku tých ampuliek?

@simcucik sorry, ale neviem názov...vôbec mi nenapadlo, že by sa toohlo niekedy hodiť