@anonym_autor koľko máš rokov? Mala som nite, to mi vytiahlo..potom pred rokom sculpru možno maly rozdiel, ale teraz to máš horšie než ty, mám 46 rokov! Teraz mi odporúča radiesse, že by som to mala super.Ja zo zásady nenosím chvost😊len rozpustené aby mi zakrylo tvar ak je možné..keď si dam za ucho vlasy, tak kolegovci z boku vidia úplne inú zenu🙀
A Prophilo nepomoze? Co je skulpra?
@anonym_autor Ja som mala tento istý problém,prejavilo sa mi to naplno tento rok.Skúsila som všetko aj tvárovú jogu. Momentálne používam prístroj Medicube Booster Pro a je to super,viditeľné 70 % zlepšenie po dvoch týždňoch.Kontúry,ovisnuté marionety a cigaretové pery zmizli 😀.Rada si prečítam skúsenosti s niťami
@anonym_autor koľko máš rokov? Mala som nite, to mi vytiahlo..potom pred rokom sculpru možno maly rozdiel, ale teraz to máš horšie než ty, mám 46 rokov! Teraz mi odporúča radiesse, že by som to mala super.Ja zo zásady nenosím chvost😊len rozpustené aby mi zakrylo tvar ak je možné..keď si dam za ucho vlasy, tak kolegovci z boku vidia úplne inú zenu🙀
@anonym_c932ca ja budem mat o chvilu 47, tiez nedávno to tak vyrazne padlo, min rok som skusila hifu, nic. Vraj nite ked sa prestanu aplikovat, tak to padne horsie.
@anonym_autor Ja som mala tento istý problém,prejavilo sa mi to naplno tento rok.Skúsila som všetko aj tvárovú jogu. Momentálne používam prístroj Medicube Booster Pro a je to super,viditeľné 70 % zlepšenie po dvoch týždňoch.Kontúry,ovisnuté marionety a cigaretové pery zmizli 😀.Rada si prečítam skúsenosti s niťami
@biba1980 urcite? Co citam recenzie to je vhodne sk9r v prvych naznakoch... Cviky neskúšal niekto? Precnievajuca hlava cez postel napriklad?
@biba1980 urcite? Co citam recenzie to je vhodne sk9r v prvych naznakoch... Cviky neskúšal niekto? Precnievajuca hlava cez postel napriklad?
@anonym_autor čítala som aj ja recenzie,videla som na instagrame influencersky s iným pristrojom -eggo.Ale tie nemajú žiadne vrásky nie z používania prístroja čo reklamujú ale že sú to mladé baby.Ja nedám na neho dopustiť,mám viditeľné zmeny.K tomu ešte musím dodať že užívam kolagén a kvalitné krémy.Použi veľa hydratacie-masky napr. (Biodence sú super) a vrstviť prípravky -toner,krém,SPF .Skús sa pozrieť na fcb je kočka má masážne triky-jednoduché úplne.U mňa bolo vidieť kúsok zlepšenie. Stránku má-Pitfire Face fitness .A ešte ti chcem napísať že je potrebné používať makeup ktorý nezalieza do vrások.Skúsila som BB krémy(predtým v pohode kórejské) ale neskutočne mi zaliezali do vrások.Teraz používan Collagen whitening moisture foundation 3 v 1.A nanášať hubkou! (Az teraz vo veku 46 rokov som sa naučila ju používať).Dúfam že aspoň kúsok som ti pomohla 😎.Ak máš otázky nejaké kľudne napíš 😀
Osporúčam Sculptru. Tiež som mala problém s týmto potom, čo som viac schudla, a zrazu mi celá tvár spadla… Bola som v Medirect na Sculptru, ktorú mi odporučila pani doktorka Bačiková, a nedám na to dopustiť… síce sa efekt dostaví neskôr (hneď ako si telo vybuduje vlastný kolagén, tam, kde bola látka aplikovaná), ale určite sa oplatí počkať ! Má to podobný efekt ako nite. Fakt som spokojná.
Osporúčam Sculptru. Tiež som mala problém s týmto potom, čo som viac schudla, a zrazu mi celá tvár spadla… Bola som v Medirect na Sculptru, ktorú mi odporučila pani doktorka Bačiková, a nedám na to dopustiť… síce sa efekt dostaví neskôr (hneď ako si telo vybuduje vlastný kolagén, tam, kde bola látka aplikovaná), ale určite sa oplatí počkať ! Má to podobný efekt ako nite. Fakt som spokojná.
@alzb1 neboli to? Ako dlho vam to vydrzalo?
@anonym_autor nie, nebolelo to. Lokálne pichli anestézu a potom zvyšok kanylou. Vydrží to tak cca rok.
@alzb1 nemala ste vedlajsie účinky? Hrcky atd?
@anonym_autor nie práveže vôbec. Treba to pár dni masírovať smerom hore aby sa este viac efekt zvýraznil
@alzb1 nemate foto pred a po?

Tu uz len cely FL