Máte negatívne skúsenosti s Co2 laserom na jazvy?
Dobrý deň, mam negatívnu skúsenosť s co2 laserom na odstránenie jaziev na tvári. Má to niekto podobne? Že mu to viac uškodilo ako pomohlo? Malo mi to zjemniť niektoré jazvy po akné co mám. No namiesto toho mi to spravilo asi milión nových. Všade po tvári samé dierky od tej hlavice. Od ošetrenia ubehlo už 3,5 mesiaca a ešte to nezmizlo. Stalo sa to niekomu tiež?
Nestalo sa mi to ale nie je problem v osetreni ako takom ako v tom, ze kto ti ho robil nebol dostatocne skuseny. Pri spravnej manipulacii sa toto nikdy nestane, ze laser spali tvar.
Ja len, vraj na jazvy dobre posobi red light + IR terapia....tie pristroje na tvar od Mitolight a inych su pomerne lacne. Pozri si studie...
A kde ste boli?
Ja som práveže čítala, že je veľká pravdepodobnosť, že dôjde po zákroku k zhoršeniu.
Odmietla som ísť do risku.
Ja som bola asi pred 3r a peknú plet som mala asi mesiac a potom sa to vratilo do starých koľají. Dr, ktora mi to robila povedala, ze by sa malo zopakovať aj 2 ci 3x, co som odmietla a neviem sa odhodlať k inému. I ked na kožnom mi dr nykala nieco s injekciami

Mne sa to nestalo (celkovo ja by som na CO2 laser nesla, riesila by som jazvy inak, napr. subciziou), ale na FB je niekolko skupim kde su taketo pripady a zial, presne kvoli tomuto by som na takyto zakrok nesla. Lebo to je take, ze v lepsom pripade to nepomoze a v horsom a pomerne aj castom to skor uskodi. Nie samozrejme vzdy to takto moze skoncit, su odbornici ktori vedia naozaj dobre obsluhovat laser, ale to vacsinou clovek zisti az ked ma potom.