icon

Máte odskúšané produkty Whieda?

eee30
12. aug 2024

Máte niekto odskúšané produkty Whieda?

danaondruskova
7. okt 2024

@eee30 áno mám a môžem len odporučiť

eee30
autor
8. okt 2024

@danaondruskova Mohli by ste mi prosím, ak máte chvílku, povedať čo presne a ako vám pomohlo?

danaondruskova
8. okt 2024

@eee30 to závisí od toho, aký máte problém. Oni majú veľa všelijakých produktov a každý je na niečo iné. Kamoškám som odstránila ekzém na rukách bunkovím aktivátorom, mne na boľavé rameno pomohol peptid, čaj a kapsuly Lingzhi. Priateľ užíva kapsuly Xueqingfu na tromby. Ďalšia kamoška pracuje veľa na počítači a pomáhajú jej okuliare (dokáže dlhšie pracovať a nepália ju oči) a tak.

eee30
autor
9. okt 2024

@danaondruskova super, ďakujem krásne.

motylik222
23. jan 2025

Aj korekčné vložky do topánok že vraj sú skvelé, neviem nemám ich...iba sledujem jednu pani čo v nich chodí aj si točí videá, že jej veľmi pomohli pomáhajú

danaondruskova
23. jan 2025

@motylik222
@motylik222 mám ich aj ja, aj môj priateľ. On mal 50 rokov plochú nohu a zrazu sa mu začala robiť klenba (a pritom mi povedal, že on hocijakým hovadinám neverí). A tiež v nich vydrží v robote celý deň na nohách.

marta231005
28. jan 2025

@eee30 ano já mám velmi dobré zkušenosti ,můžu jen doporučit ,jsem partnerem společnosti WHIEDA již několik měsíců ...pro mě jsou top korektní vložky ,aktivátor buněk a hygienické anionové vložky že stříbrem - ty i cenově vycházejí nejlépe .Také samozřejmě i další produkty skvělé ...

marta231005
29. jan 2025

Pokud budete mít zájem o více informací ráda poskytnu
@eee30

danka123
30. mar 2025

@danaondruskova co to je peptid? Ďakujem

marta231005
30. mar 2025

@danka123 jedná se o sójový peptid ..
Posilňuje imunitu.
Pomáha korigovať nadváhu.
Reguluje chuť do jedla, a to ako jej zvyšovanie, tak aj znižovanie.
Bojuje proti únave a chronickej únave.
Pomáha zotaviť sa po ťažkých chorobách.
Zvyšuje vitalitu.
Výsledky pravidelného užívania sójových peptidov s nízkou molekulovou hmotnosťou:

Reguluje a normalizuje štruktúru a funkciu tráviaceho traktu.
Posilňuje produkciu biologicky aktívnych látok v tele.
Pomáha odstraňovať toxíny z tela a znižovať hmotnosť.
Posilňuje imunitu a obranné funkcie

marta231005
30. mar 2025

@danka123 Dani pokud budete chtít vědět více i o dalších produktech napište mi na arkana10@seznam.cz

deni9
6. máj 2025
@danaondruskova

@eee30 áno mám a môžem len odporučiť

@danaondruskova dobrý deň, prosím vás náhodou skúsenosti z vložkami od tejto značky nemáte?

marta231005
7. máj 2025
@deni9

@danaondruskova dobrý deň, prosím vás náhodou skúsenosti z vložkami od tejto značky nemáte?

@deni9 určitě ano ,první nákup byl korektní vložky do bot a v opakovaném nákupu jsem pak brala hygienické vložky a další produkty ,prosím napište mi na email .arkana10@seznam.cz napíšu více

olgamigrova
11. júl 2025

@eee30 Áno mám skvelé skúsenosti, s korekcnymi vlozkami do topánok, s aktivatorom buniek, anionove hygienické vložky, anionove okuliare, aj turmalinovy pás s magnetmi. Aj iné produkty sú prekvapivo skvelé.

olgamigrova
11. júl 2025
@eee30

@danaondruskova Mohli by ste mi prosím, ak máte chvílku, povedať čo presne a ako vám pomohlo?

@eee30 mne pomohlo - zápal sedacieho nervu, protruziu stavcov, vysunutí platničku, ploché nohy aj padnuta klenba oboch chodidiel. Úľavu som cítila hneď, nemusela som brať analgetiká a po 4 týždňoch úplne bez bolesti.

olgamigrova
11. júl 2025
@motylik222

Aj korekčné vložky do topánok že vraj sú skvelé, neviem nemám ich...iba sledujem jednu pani čo v nich chodí aj si točí videá, že jej veľmi pomohli pomáhajú

@motylik222 Áno skvelé sú, dokonca s vložkami do topánok chodím 10000 krokov a pritom mi platia 500€ cez aplikáciu.

knajula
16. aug 2025
@motylik222

@motylik222 aj ja, sú super, už bez nich neviem doma byt

motylik222
Autor odpoveď zmazal
motylik222
Autor odpoveď zmazal
motylik222
20. aug 2025

Dobrý večer ženušky, ak sa Vás možem takto hromadne opýtat
@knajula @olgamirgova @marta231005 @danaondruskova
ja by som tie vložky velmi chcela pre muža velkost 45/46 a jedna pani čo pracuje s touto firmou
mi práve napísala, že mi ich vie poslat má doma k odberu velkost 43/44 že vraj to nevadí ked prsty budu trčat...mne to príde trošku akokeby to silou mocou za každu cenu chcela predat, ešte mi píše že nemám čakat kým budu a nemám šetrit na takýchto veciach treba investovat do zdravia
mne to muž určite nebude chciet nosit aby mu prsty trčali, aku máte s týmto skusenost, alebo sa to tak má nosit nie na celu tenisku iba polovične?
Posielam aj jednu fotku kde sa píše čiernym dôležité -nenosit vložky, ktoré nemaju správnu velkost.
Neviem no čo ako by ste na to reagovali.
Dakujem

marta231005
20. aug 2025
@motylik222

ja by som tie vložky velmi chcela pre muža velkost 45/46 a jedna pani čo pracuje s touto firmou
mi práve napísala, že mi ich vie poslat má doma k odberu velkost 43/44 že vraj to nevadí ked prsty budu trčat...mne to príde trošku akokeby to silou mocou za každu cenu chcela predat, ešte mi píše že nemám čakat kým budu a nemám šetrit na takýchto veciach treba investovat do zdravia
mne to muž určite nebude chciet nosit aby mu prsty trčali, aku máte s týmto skusenost, alebo sa to tak má nosit nie na celu tenisku iba polovične?
Posielam aj jednu fotku kde sa píše čiernym dôležité -nenosit vložky, ktoré nemaju správnu velkost.
Dakujem

@motylik222 dobrý večer ,podívejte asi takto korektní vložky jsou opravdu jen přes klenbu nohy ,v botech absolutně není nic znát .. ale pokud budete chtít vědět více tak pisnete na mejlik arkana10@seznam.cz

knajula
20. aug 2025
@motylik222

Dakujem

@motylik222 Viem, ze maju byt aj vacsie velikosti, uz aj mali byt, ale stale nie su..ide hlavne o klenbu, prsty su volne..ja uz bez nich doma neviem chodit..oni aj bocne palce postupne napravaju, skoliozu, atd..a zaruka je 50 rokov cize v podstate navzdy, ani auto ich neznici, ak su original

knajula
20. aug 2025
@motylik222

Dakujem

cassieswn
28. aug 2025

No tak sem také napíšu svou zkušenost, protože to byla tragédie!
Zakoupila jsem vložky WHIEDA. Po jejich obdržení jsem se rozhodla využít své zákonné právo odstoupit od smlouvy do 14 dnů, jak to zaručuje právo EU.

Vložky byly otevřené, ale nepoužité – pouze prohlédnuté – a působily velmi pochybnou kvalitou, jako levný plastový výrobek z Číny. Podle směrnice EU 2011/83/EU má spotřebitel právo výrobek otevřít a zkontrolovat, stejně jako by to udělal v kamenném obchodě. Společnost WHIEDA však trvala na tom, že produkty musí zůstat „neotevřené“, a dokonce požadovala zbytečné dokumenty (například písemnou žádost o zrušení „účtu“), což s běžným nákupem vůbec nesouvisí.

Celá struktura navíc funguje jako pyramidové schéma, kde se více tlačí na registraci a doporučování dalších lidí než na reálný produkt.

Komunikace byla pomalá a vyhýbavá. Nejprve odmítali poskytnout jasný postup pro vrácení zboží a až po několika urgencích mi zaslali adresu v Litvě. I poté ale vracení komplikovali nastavením podmínek, které nejsou v souladu s právem EU.

Varování pro ostatní: Tato společnost funguje velmi netransparentně, využívá manipulativní marketing, prodává výrobky pochybné kvality a ztěžuje proces vrácení peněz. Pokud uvažujete o koupi vložek WHIEDA, buďte velmi opatrní – má zkušenost jasně naznačuje, že jde spíše o pyramidové schéma než seriózní obchod.

knajula
16. okt 2025
@danaondruskova

@eee30 to závisí od toho, aký máte problém. Oni majú veľa všelijakých produktov a každý je na niečo iné. Kamoškám som odstránila ekzém na rukách bunkovím aktivátorom, mne na boľavé rameno pomohol peptid, čaj a kapsuly Lingzhi. Priateľ užíva kapsuly Xueqingfu na tromby. Ďalšia kamoška pracuje veľa na počítači a pomáhajú jej okuliare (dokáže dlhšie pracovať a nepália ju oči) a tak.

@danaondruskova akurát teraz čítam, zrovna ma rameno boli a všetko doma mám, ďakujem za tip