icon

Máte skúsenosť s cukrovým nástrekom?

ema225
13. jún 2026

Dobrý Deň máte skúsenosť s cukrovým Nástrekom ? .. Chcem to vyskúšať keďže mám problém sa opálit do Hnedá 😊😊

curlie
13. jún 2026

@ema225 Mám. Bola som asi 10 rokov dozadu, vyzerala som hrozne, ako mrkva 😂
A bola som aj teraz, 4 mesiace dozadu a bolo to nádherné. Škoda len, že to nevydržalo dlho, robili sa mi fľaky keď sa to zmývalo. Ale keby mi nie je ľúto tých peňazí, tak na to chodím každé 2 týždne 🤭

anonym_3fb9a3
13. jún 2026

ano aj teraz mam, chodim raz rocne takto ked zacina leto, ziadne flaky akurat prvy den to je dost tmave, ale potom pekne, vydrzi cca 9 - 12 dni

a0
13. jún 2026

@ema225 občas chodím, tak 1-3x ročne. Za mňa úplne super.

ema225
autor
Včera o 11:35
@curlie

@ema225 Mám. Bola som asi 10 rokov dozadu, vyzerala som hrozne, ako mrkva 😂
A bola som aj teraz, 4 mesiace dozadu a bolo to nádherné. Škoda len, že to nevydržalo dlho, robili sa mi fľaky keď sa to zmývalo. Ale keby mi nie je ľúto tých peňazí, tak na to chodím každé 2 týždne 🤭

@curlie veľké fľaky ???

ema225
autor
Včera o 11:35
@anonym_3fb9a3

ano aj teraz mam, chodim raz rocne takto ked zacina leto, ziadne flaky akurat prvy den to je dost tmave, ale potom pekne, vydrzi cca 9 - 12 dni

@anonym_3fb9a3 aj ste sa stym kúpali v mori ? Že koľko to vydrží na dovolenke 😊

ema225
autor
Včera o 12:14
@a0

@ema225 občas chodím, tak 1-3x ročne. Za mňa úplne super.

@a0 koľko vám to vydržalo aj s kúpanm v bazéne a v mori ? Dávali ste si to aj na tvar ?😊

anonym_f3058f
Včera o 13:36

Sa pripnem ak mozem, nejaky tip v BA kde to robia dobre? Vdaka

curlie
Včera o 14:27
@ema225

@curlie veľké fľaky ???

@ema225 záleží asi, ako sa o to staráš, či si moc netrieš kožu alebo ja neviem. Ja keď sa osprchujem, chcem sa rýchlo utrieť a natrieť, nie pomaly a dávať si pozor, takže za tie fľaky si možno môžem sama, neviem 😊 ja sa aj holím každý deň, tak aj to trie tú pokožku...A fľaky áno boli veľké, hlavne keď už to mizlo z kože ja neviem po 3 týždňoch 😊 za mňa super vec na akcie, svadbu a pod...A keby sa mi chce to udržiavať 😊