icon

Máte skúsenosti s kozmetikou Pom pom?

miriam01988
6. jan 2024

Dobry den, uz dlhsie pokukavam na internete po tejto znacke .. ma prosim niekto skusenosti? dakujem za kazdu odpoved🙂

xlucia
Autor odpoveď zmazal
michaela329
6. jan 2024

Nič moc... neublíži, ale neohúri. Viac sa mi páčila Panakeia.

majamat
7. jan 2024

celkom fajn.
vyskusan viacere sera, ujdu, krem sa mi zda fajn Liftingovy.
ocny krem,resp gel spevnujuci.
gel na tvar s vit C,ostatne mi silno vonju, no v prvych dvoch mi odisla pumpicka, teraz uz ok.
cotiaci gel na tvar Aqua Yelly mam rada. cistiace mlieko ujde, ale az tak ma neohurilo.
telove mlieko ujde, aj ked mam radsej lekarensku kozmetiku. telovy gel s pantenolom je celko fajn,a j ked vona s ami az tak nepaci.

mirka193
9. jan 2024

Ja som mala sérum s kys. hyalurónovou aj vitamin C ale nič moc. Skúšam ďalej iné.

janka1011
9. jan 2024

📌

andreaverojova
24. jan 2024

Za mna je lepsi kvitok co sa tyka prirodnej kozmetiky. To ich dracie serum na tvar je uplne top top top

fesika
12. feb 2025

Ja som teda dlho pokukávala, až som si vybrala k narodeninám od manžela celkom 5 produktov.(mám 39 r.)
Musím povedať, že za mňa teda obrovské sklamanie, napriek kladným recenziám na ich stránke. Podotýkam, že nie som zvyknutá používať žiadnu drahú, ani značkovú kozmetiku, práve táto bola za mňa...akože chcem niečo poriadne. Nuž tonikum fajn, akože klasika- vodička v spreji ako každá iná.
Séra mám dve- retinal a kys.hyaluronovú...od toho som čakala teda veľa, no žiadnu zmenu nevidím. Vidí sa mi, že Catrice z DM mi zanechávalo viditeľnejšie výsledky.
Krém liftingový, pre mňa skoro nepoužiteľný, nevstrebateľný a to mám suchú pleť. Akoby som si nanášala vosk a len horko-ťažko ho votriem...to isté BB krém, na ten som sa tešila osobitne, nakoľko na materskej denne make up nepoužívam. Avšak pre mňa úplne nezapracovateľný. Také že votrieť ako krém, to vôbec. S námahou a vlhkou hubkou áno, no je to pre mňa zdĺhavé a pôsobí to ako produkt z čínskeho obchodu. Hociktorý make up, čo som kedy mala do 5€ z drogerky ho vysoko prevyšuje...Takže produkty pomaly míňam a čakám, kedy sa naozaj minú a kúpim niečo iné.

k4rin4
15. apr 2025

Používam ju už cez rok a som spokojná. Vyskúšala som kozmetiku už od mnohých značiek, z lekárne, z drogérie, slovenských značiek, zahraničných značiek a stále som nevedela nájsť niečo čo vyhovovalo mojej pleti. Tiež som po pom pom chvíľu pokukovala, odhodlala sa vyskúšať a moja pleť na tom lepšie ešte nebola. Od vtedy som iné značky ani neskúšala. Pravidelne objednávam odličovací olej (ktorý naozaj pekne odstráni makeup aj zvyšok nečistôt) spolu s odličovacím gélom Aqua jelly alebo Pore Balance (s týmto som mala často problém, odličovacie gély mi neustále vysušovali pleť, no tento je jemný a perfektne dočistí pleť po oleji). Odskúšanú mám aj odličovaciu penu ale gél mi konzistenčne vyhovoval viac, no pena taktiež všetko pekne vyčistila. Okrem toho používam každý večer retinal sérum v kombinácii s multitasking, ak sa mi začnú tvoriť nejaké nedokonalosti/vyrážky po použití už ráno cítim aj vidím zlepšenie. Okrem toho mám odskúšané hyaluron intense a squalane booster (vitamin E) sérum, na ktoré nemám jedno zlé slovo. Krémik mám odskúšaný Cica 3 repair, ten mi nevyhovoval konzistenčne, horšie sa vstrebáva ale ani nič nepokazil. Očný krém je super ľahučký. Hyaluron rose pleťový gél sa nepreukázal ako výnimočný, nevšimla som si žiadnu zmenu pri jeho používaní. BB krém neodporúčam, mne osobne nesadol odtieňovo no jeho finish pôsobí dosť nerovnomerne a nepekne. Pre zhrnutie každej pleti vyhovuje iné, ale podľa svojej skúsenosti môžem povedať, že niektoré produkty stoja za vyskúšanie, nie je to síce najlepšia značka na svete ale na lepšiu som ešte nenatrafila.