icon

Máte skúsenosti s kulmou Philips Series 8000?

beckinka
13. máj 2024

Ahojte, ma niektora z vas tuto kulmu na vlasy? Dlho po nej pozeram, ale nie som si stale ista ci je to co hladam. Ak sa nejaka podeli o svoje postrehy, recenzie budem vdacna

Philips Series 8000 SenseIQ BHB887/00

jajanka31
•
13. máj 2024

Ja mam taku od vianoc

jajanka31
•
13. máj 2024

@beckinka co potrebujes vediet, ja mam dlhe vlasy a zle sa mi s nou robi

beckinka
autor
•
13. máj 2024

@jajanka31 to fakt? ja mam vlasy cca po lopatky a chcela som vediet ci je to s nou take jednoduche ako vidim na videach. Preco sa ti s nou zle robi?

monciika
•
13. máj 2024

@beckinka ahoj, ja ju mám. Neviem si robiť vlny zo zadu ani z predu veľmi nie s normálnou kulmou ale s touto som si spravila ako nič 😀 takže ja neľutujem a tiež mam vlasy asi tak po lopatky.. ak chceš nejaké info tak kľudne napíš alebo sa pýtaj

jajanka31
•
13. máj 2024

No to by mozno slo ja mam vlasy este dlhsie. No v prvom rade musim davat tenke pramene a trva to o dost dlhsie, nema to casovas teda sama si ratam 10 sekund 15.. a casto to vlasy pretoci a vypne sa to tak to zas musim zapinat. Neviem ci som sa to nenaucila robit ale je to na nervy..

beckinka
autor
•
13. máj 2024

@jajanka31 zaujímavé lebo v popise píšu že kulma má časovač..

beckinka
autor
•
13. máj 2024

@monciika ahoj nemáš náhodou fotku vĺn ktoré kulma robí? Dosť by mi to pomohlo.

monciika
•
13. máj 2024

@beckinka poslala som ti správu

jajanka31
•
13. máj 2024

@beckinka no ja som k tomu zabudla navod na chate kde sme boli na vianoce a robila som to doma len podla videa a neviem ten casovac ma to nejak zapipat? Alebo ako?

monciika
•
13. máj 2024

@jajanka31 držíte to na vlasoch ono to točí a zapipa to .. podľa toho na koľko sekund to je nastavené a keď to zapipa treba dat kulmu preč