Pouzivali sme na vystupeniach. Ale chvilu trva, kym sama najdes tie grify, co na tvoje oci platia.
Do ktorej casti linie mihalnic presne dat tie najdlhsie trsy (ovplyvni to tvar oka - je to dost zasadne).
Pokial az tahat nimi liniu vo vonkajsom a vnutornom kutiku. Nech si to opticky neskratis, zbytocne neprirodzene nepredlzis.
Ake zakryvenie mihalnic volit.
Mysliet na to, ze podvedome zmurkas celkom casto (oko sa tym zvlhcuje a cisti) a ludia tym padom casto vidia tvoje mihalnice aj z druhej strany. Nie ako ty v zrkadle, ze len ked mas oci dokoran. Takze ako urobit pekne hlavne vonkajsi kutik, nech ked sklopis viecko to nevyzera take natvrdo odseknute (casto vidam na zenach - doslova to krici “som umela a zle zvolena forma mihalnic. Taka lacna kolotocarka.”). Takze ku koncu volit jemne kratsie. Nenechat taky ten vejar najdlhsich az po vonkajsi okraj.
No a uplne najtazsia vec zo vsetkeho - mat obe strany rovnake. 😁
Najlepsie prvy raz zaplatit a dat si ich urobit u nejakej sikovnej zienky, co ma dobre referencie a prirodzene vysledky. Nafotit si to a skusat potom sama podla toho.
Pouzivali sme na vystupeniach. Ale chvilu trva, kym sama najdes tie grify, co na tvoje oci platia.
Do ktorej casti linie mihalnic presne dat tie najdlhsie trsy (ovplyvni to tvar oka - je to dost zasadne).
Pokial az tahat nimi liniu vo vonkajsom a vnutornom kutiku. Nech si to opticky neskratis, zbytocne neprirodzene nepredlzis.
Ake zakryvenie mihalnic volit.
Mysliet na to, ze podvedome zmurkas celkom casto (oko sa tym zvlhcuje a cisti) a ludia tym padom casto vidia tvoje mihalnice aj z druhej strany. Nie ako ty v zrkadle, ze len ked mas oci dokoran.
Takze ako urobit pekne hlavne vonkajsi kutik, nech ked sklopis viecko to nevyzera take natvrdo odseknute (casto vidam na zenach - doslova to krici “som umela a zle zvolena forma mihalnic. Taka lacna kolotocarka.”). Takze ku koncu volit jemne kratsie. Nenechat taky ten vejar najdlhsich az po vonkajsi okraj.
No a uplne najtazsia vec zo vsetkeho - mat obe strany rovnake. 😁
Najlepsie prvy raz zaplatit a dat si ich urobit u nejakej sikovnej zienky, co ma dobre referencie a prirodzene vysledky.
Nafotit si to a skusat potom sama podla toho.