Máte skúsenosti s vymývateľnými farbami na vlasy?
Ahojte, máte nejaké skúsenosti s vymývateľnými farbami, také aby nefarbili vankúš ale čo sa naozaj vymyjú? Nemusia hneď, ale chcem poskúšať rôzne farby, mám chuť na zmenu, a nechcem aby mi ostala nechcená pamiatka na xy rokov :D
@sisamisaaa pouzivala som par rokov a potom par rokov cakala kym to odrastie 😃 po prvom-druhom pouziti sa to este vymylo, ale potom to uz bolo o kryti odrastov a farbeni kazdy mesiac. aj vlasy mi vtedy ovela viac vypadavali. teraz uz mam dlho len svoje a drzim sa daleko od farby.
farbiace masky maria nila. alebo loreal colorista washout. alebo revolution rainbow drops. alebo alcina pastell conditioner..
ale všetko to sú také jemné farby, skôr iba tonery, na neodfarbovaných vlasoch…
Skusenost nemam. Ale votriem sa do temy. Co by ste odporucili na zakrytie sivych vlasov, najma po bokoch hlavy? Nieco prirodne, co mi neznici vlady, nakolko teraz mam uplne nefarbene, nechcela som farvit ale uz musim. Hlavne mi ide o tie sediny ich zakryt. Nechcem ani moc experimentovat ani si nicit vlasy.

Ja mám skúsenosť asi takú že šampón čo mal byť na 4 umytia (obyč šampón v sáčku z DM) mi drží už vyše 2 mesiacov a nevymyva sa vôbec. Mala som balayage robene pred rokom sfarbilo mi to do sytozelena. Vymyvat sa to nevymyva ani vodu pri umývaní nemám sfarbenu do zelena 😄 skôr by som šla do tužidla. Pekne sfarbi a naozaj sa vymyva