icon

Máte záujem o lacnejšie kadernícke služby?

24. máj 2026

Ahojte zienky, zvazujem ze si po materskej otvorim svoje kadernictvo a kedze sama som pocas poberania materskej pochopila ze je tazke dopriat si kazdy mesiac nejake sluzby pre seba kvpli cenam ake su 🫠 chcela by som davat pravidelne akcie a zacala by som napriklad umytie a fukana (umytie 2x samponom, kondicioner + kratka masaz hlavy kym pôsobí a nasledná fúkaná na kefu) pretoze toto je sluzba ktoru som ja sama casto vyuzivala no pocas materskej mi uz bolo vela dat za obycajne umytie a fukanu 40 eur 🥲 v dnoch kedy by bola tato akcia spustena by to bolo za cenu 20 - max 25 eur. Zaujimalo by ma ale ci zeny maju zaujem o takuto klasicku sluzbu u kadernika. Vlasy vo finale po takejto fukanej s pouzitim profi produktov vyzeraju naozaj skvelo.

anonym_2698f9
24. máj 2026

Ahoj. Chodim bezne na fukanu, krajske mesto, polodlhe vlasy, platim v salone 15€, nechavam 18€. Vzdy sa ponahlam, masaz si nechavam robit iba pri koloristike alebo kurach. Si z Ba, tam by tvoja suma mohla byt ok. Pri farbeni vzdy platim sumu 100€-150€, tam je obcas aj melir. Na farbenie chodim kazde 4 tyzdne. S vysledkom som vzdy spokojna.

anonym_c7e7a0
24. máj 2026

@anonym_autor za 25 mám umytie strih aj fúkanie

sissy27
24. máj 2026

Ja napriklad kadernicke sluzby vyuzivam len na melir a strih, pripadne raz za cas na spolocensky uces.
Len kvoli umytiu a vyfukaniu by sa mi nechcelo riesit vhodny termin a prisposobovat si zvysok programu. Okrem toho ja si hlavu umyvam 2-3x do tyzdna, takze to by aj s akciou liezlo do penazi.
Ale tak ked uz si odhodlana otvarat kadernictvo, tak za pokus nic nedas, sikovna kadernicka bude mat vzdy plny diar.

autor
24. máj 2026
@anonym_2698f9

Ahoj. Chodim bezne na fukanu, krajske mesto, polodlhe vlasy, platim v salone 15€, nechavam 18€. Vzdy sa ponahlam, masaz si nechavam robit iba pri koloristike alebo kurach. Si z Ba, tam by tvoja suma mohla byt ok. Pri farbeni vzdy platim sumu 100€-150€, tam je obcas aj melir. Na farbenie chodim kazde 4 tyzdne. S vysledkom som vzdy spokojna.

@anonym_2698f9 som z Trnavy povodne som tento prispevok pisala do skupiny Trnava no bol prehodeny sem. V trnave sa ceny za fukanu pohybuju od 30 do 40eur

autor
24. máj 2026
@anonym_c7e7a0

@anonym_autor za 25 mám umytie strih aj fúkanie

@anonym_c7e7a0 asi nie vo velkom meste lebo to je ozaj velmi malo

berreniika
24. máj 2026

@anonym_autor ja by som to hneď využila

anonym_b6be98
24. máj 2026

Naposledy som za komplet strih, fukanie platila 14€ v mensom mestskom kadernictve. Fukana samotna je pre mna osobne zbytocnost a taku sumu by som za tuto sluzbu nedala. Ved ale skus ci zakaznicky najdes, to na fore tazko vyriesis, lebo aj ked ti tu napisu ze by isli, realita v tvojom okoli moze byt ina.

beata_k
24. máj 2026

Ono je to od teba mile, ale naucis si zakaznicky na pravidelnu akciu a vo vsedne dni budes mat prazdno.

anonym_c7e7a0
24. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_c7e7a0 asi nie vo velkom meste lebo to je ozaj velmi malo

@anonym_autor 15 km od TT