Máte záujem o lacnejšie kadernícke služby?
Ahojte zienky, zvazujem ze si po materskej otvorim svoje kadernictvo a kedze sama som pocas poberania materskej pochopila ze je tazke dopriat si kazdy mesiac nejake sluzby pre seba kvpli cenam ake su 🫠 chcela by som davat pravidelne akcie a zacala by som napriklad umytie a fukana (umytie 2x samponom, kondicioner + kratka masaz hlavy kym pôsobí a nasledná fúkaná na kefu) pretoze toto je sluzba ktoru som ja sama casto vyuzivala no pocas materskej mi uz bolo vela dat za obycajne umytie a fukanu 40 eur 🥲 v dnoch kedy by bola tato akcia spustena by to bolo za cenu 20 - max 25 eur. Zaujimalo by ma ale ci zeny maju zaujem o takuto klasicku sluzbu u kadernika. Vlasy vo finale po takejto fukanej s pouzitim profi produktov vyzeraju naozaj skvelo.
@anonym_autor za 25 mám umytie strih aj fúkanie
Ja napriklad kadernicke sluzby vyuzivam len na melir a strih, pripadne raz za cas na spolocensky uces.
Len kvoli umytiu a vyfukaniu by sa mi nechcelo riesit vhodny termin a prisposobovat si zvysok programu. Okrem toho ja si hlavu umyvam 2-3x do tyzdna, takze to by aj s akciou liezlo do penazi.
Ale tak ked uz si odhodlana otvarat kadernictvo, tak za pokus nic nedas, sikovna kadernicka bude mat vzdy plny diar.
Ahoj. Chodim bezne na fukanu, krajske mesto, polodlhe vlasy, platim v salone 15€, nechavam 18€. Vzdy sa ponahlam, masaz si nechavam robit iba pri koloristike alebo kurach. Si z Ba, tam by tvoja suma mohla byt ok. Pri farbeni vzdy platim sumu 100€-150€, tam je obcas aj melir. Na farbenie chodim kazde 4 tyzdne. S vysledkom som vzdy spokojna.
@anonym_2698f9 som z Trnavy povodne som tento prispevok pisala do skupiny Trnava no bol prehodeny sem. V trnave sa ceny za fukanu pohybuju od 30 do 40eur
@anonym_autor za 25 mám umytie strih aj fúkanie
@anonym_c7e7a0 asi nie vo velkom meste lebo to je ozaj velmi malo
Naposledy som za komplet strih, fukanie platila 14€ v mensom mestskom kadernictve. Fukana samotna je pre mna osobne zbytocnost a taku sumu by som za tuto sluzbu nedala. Ved ale skus ci zakaznicky najdes, to na fore tazko vyriesis, lebo aj ked ti tu napisu ze by isli, realita v tvojom okoli moze byt ina.
Ono je to od teba mile, ale naucis si zakaznicky na pravidelnu akciu a vo vsedne dni budes mat prazdno.
@anonym_c7e7a0 asi nie vo velkom meste lebo to je ozaj velmi malo
@anonym_autor 15 km od TT

Ahoj. Chodim bezne na fukanu, krajske mesto, polodlhe vlasy, platim v salone 15€, nechavam 18€. Vzdy sa ponahlam, masaz si nechavam robit iba pri koloristike alebo kurach. Si z Ba, tam by tvoja suma mohla byt ok. Pri farbeni vzdy platim sumu 100€-150€, tam je obcas aj melir. Na farbenie chodim kazde 4 tyzdne. S vysledkom som vzdy spokojna.