Mezoterapia tváre
Ake mate skusenosti ?? Bolelo to ? Kolko vas to priblizne stalo ??
mne to pomohlo, videla som rozdiel sama na sebe. cenu z presne neviem, ale da sa pozriet v cenniku, bola som v spinne, maju cennik normalne na nete, da sa pozriet. boliet to nebolelo. aj ked mam kamaratku, ktora hovori, ze to citila, ale tak ona vsetko viacej preziva. podla mna sa to oplati absolvovat.
@hildicapupu však to sa ale toľko ihličiek malých vpichuje, nie? Či to si pletiem s niečím iným teraz? Lebo viacero je však takýchto procedúr na skášlenie.
Tak nie su to take ihly, ako ked sa krv berie alebo co :D Nema to preco boliet si myslim, vsak ono sa davaju aj tie take gely alebo kremy na znecitlivenie, ak mas nejak problem s bolestou alebo co. Akurat co by som povedala, tak je dolezite to, aby bol spravne namiesany ten "koktejl", ktory sa bude vpichovat, od toho zalezi to, ako bude badat vysledok.
@snehulienka639 čo to všetko vlastne obsahuje? Aj také, že kyselinu Ha či len rôzne vitamíny?
@eru331 To serum obsahuje toho samozrejme viacej, zaklad tvori kyselana hyaluronova, vitaminy a kolagen. Ked ti mam pravdu povedat, tak presne zlozenie neovladam. Ale spomeniem, ze po aplikacii alebo teda osetreni by si nemala napriklad ist niekolko hodin na slnko, do solarka, nemala by si si davat makeup. Proste nechat tu plet tak, nech si oddychne a regeneruje.
@snehulienka639 To ti asi zbytocne vediet, vsak da sa to vyhladat. Aspon teda by to klinika mala mat uvedene na stranke, uz to takto zvykne byvat so vsetkym a pri vsetkom 🙂
Chcem sa opytat, to je jednorazova zalezitost, alebo je potrebne absolvovat tu mezoterapiu viackrat, aby bol ucinok taky , ako sa ocakava?
@snehulienka639 nemáš s tým teda skúsenosť, že koľkokrát to treba absolvovať? či je to len také jedno rázové ošetrenie? reku keď toto vieš takto presne povedať, či aj viacej nám to neozrejmíš 😇
@eru331 Uz ked ides raz, tak je to lepsie ako vobec, to je jasne. Ale ano, odporuca sa absolvovat toto osetrenie viackrat, aby bol ten vysledok ozaj taky echt. Neviem, ci styrikrat alebo tak nejak. To ale moze byt aj individualne si myslim.
@snehulienka639 Tam su aj nejake odporucane rozostupy medzi jednotlivymi osetreniami pleti, alebo ako sa to dohaduje? Odporuci osetrujuci lekar ako casto a kedy treba chodit?
@andula09 Ono je to tak ale pri všetkom, keď si to tak zoberieš. Aj keď si ideš dať napríklad obočko tetovať, to som dnes ráno pozerala, tak tiež nestačí ísť raz, ale chodí sa to dať dorábať. Aj epiláciu, keď chceš absolvovať poriadne ako treba, tiež je tých sedení viacej. Takže ma neprekvapuje, že aj pri tejto mezoterapii je to podobne. Treba si to hlavne pozrieť všetko dopredu, aby človek vedel, čo ho vlastne čaká.
@snehulienka639 nevieš v akých intervaloch by sa aplikácia mala opakovať?
@nuni11 @lapersefona Dievcata toto je podla mna na dohode s lekarom. On uz odporuci podla typu pleti, podla toho, co vsetko bude zahrnute v tej mezoterapii. Ale to je tak, ze kvazi po sebe v kratsich intervaloch su take tri styri osetrenia a potom kazdeho pol roka plus minus take udrziavacie.
@snehulienka639 dakujem a boli to trosku?
@lapersefona Podľa mňa to záleží aj od toho, že kto má aký prah bolesti, vieš ako. Ale celkovo by toto nemalo byť bolestivé ošetrenie 🙂
@nuni11 s vlasmi som problemy nemala ani raz, to si musim zaklopat. ale moja sestra je na tom uplne opacne. ja zakazdym dlhe huste vlasy a ona proste len par vlasov, ked to tak mam povedat, tak len kratke vlasy, take ucesy, aby to nejak zamaskovala, ze ma riedke vlasy. mozno ze taketo nieco by jej s tym pomohlo.
@hildicapupu Však presne takýto účinok by tá mezoterapia mala mať, nie? Že podporí rast vlasov a zlepší ich kvalitu.
@lapersefona Nebudem hovorit, ze to nie je citit, ale ze by to bolelo, to sa neda povedat 🙂 Je to osetrenie, nie je to aplikacia nicoho, ze by ti pod kozu pichali hlboko alebo take nieco.
@snehulienka639 ďakujem a vysledky vidno posetreni alebo par dni? Ze plet je sviezejsia?
@lapersefona Po ošetrení sa môže stať, že budeš mať pleť trochu začervenanú, ale to do pár hodín, ešte v ten deň prejde. Výsledok vlastne možno vidno už hneď, ale ono to sedenie nie je len jedno, takže taký echt výsledok uvidíš až po tých viacerých ošetreniach. Ale teda áno, už po prvom to je poznať 🙂
@andula09 myslim si, ze ano. bola by blbost, keby jej nieco take kupime pod stromcek? akoze urazit by sa neurazila, to si nemyslim.
@hildicapupu Myslim, ze je to dobry darcek, zvlast ked to takto ma, ze ju to trapi atd. Vsak skus sa normalne opytat, ved uz nie sme deti, ze kazdy darcek musi byt prekvapenie 🙂
@snehulienka639 asi mas pravdu, co budem robit tajnosti, opytam sa normalne a uvidim, co povie. ak by nie, tak je dost casu este na to, aby som vymyslela nejaky nahradny plan.

Nevidela som zmenu. 200€. Nebolelo