icon

Mikroihličková mezoterapia - vaše reálne skúsenosti a odporúčania

19. feb 2026

Ste spokojné? Odporúčate?

elin2525
19. feb 2026

@anonym_autor Minulu zimu som absolvovala asi 5 sedeni. Urcite to zjemnilo moje jazvy po akne, efekt bolo pekne vidiet niekedy v lete. Tuto zimu som sa kvoli bolesti neodvazila, chodim len na chemicky peeling, ale asi zase skusim mezo dalsiu zimu.

123369
19. feb 2026

Ja mám valček doma a rolujem sa každý piatok celý rok.

autor
20. feb 2026
@123369

Ja mám valček doma a rolujem sa každý piatok celý rok.

@elin2525 takže 3 sedenia sú málo?
@123369
ďakujem za odpovede.
Mne skor ide o to, či ten koktail vitamínov, kolagenu atď. zapracovaný do pokozky má naozaj taký efekt na vyhladenie, zúženie pórov a na akné...

sili82
20. feb 2026

Ja som chodila na mezoterapiu ku dermatologičke a efekt bol pekný, ale potom prišla korona a tak som si kúpila valček domov a odvtedy valčekujem každú sobotu. Vidím z toho pekné výsledky a hlavne ušetrené peniaze, keďže na mezo k doktorke by som musela chodiť pravidelne a nestálo to málo peňazí. Samozrejme dobrá kozmetika je nutnosť, ak chceš mať peknú pleť.

petik22
20. feb 2026
@sili82

Ja som chodila na mezoterapiu ku dermatologičke a efekt bol pekný, ale potom prišla korona a tak som si kúpila valček domov a odvtedy valčekujem každú sobotu. Vidím z toho pekné výsledky a hlavne ušetrené peniaze, keďže na mezo k doktorke by som musela chodiť pravidelne a nestálo to málo peňazí. Samozrejme dobrá kozmetika je nutnosť, ak chceš mať peknú pleť.

@sili82 môžem sa spýtať aký valček? Ďakujem

sili82
20. feb 2026

https://www.professionail.sk/derma-valcek-na-me...
Napríklad takýto, ale treba začať s menšou veľkosťou ihličiek a potom navyšovať. Ja už mám teraz ten 0,5mm, ale začínala som s 0,2.

autor
20. feb 2026
@sili82

https://www.professionail.sk/derma-valcek-na-me...
Napríklad takýto, ale treba začať s menšou veľkosťou ihličiek a potom navyšovať. Ja už mám teraz ten 0,5mm, ale začínala som s 0,2.

@sili82 akú kozmetiku používaš, prosim Ta?

sili82
20. feb 2026
@anonym_autor

@sili82 akú kozmetiku používaš, prosim Ta?

@anonym_autor používam Medik8. Toner Press&Glow, Crystal retinal a Liquide Peptides. Na tieto tri veci nedám dopustiť. Ďalšiu kozmetiku striedam. teraz som objavila super sérum PDNR od Medicube, na čistenie používam umývací olej a čistiaci gél od Cerave, hydratačný krém na deň mám rôzny, momentálne od Biodermy a na noc stále dávam LRP Cicaplast. Večer ešte úplne na záver si dávam argánový olej. Ale keď sa valčekujem, tak vždy si dám najprv Liquide peptide a po valčekovaní hneď Crystal retinal. Crystal retinal používam 3xtýždenne.

autor
20. feb 2026
@sili82

@anonym_autor používam Medik8. Toner Press&Glow, Crystal retinal a Liquide Peptides. Na tieto tri veci nedám dopustiť. Ďalšiu kozmetiku striedam. teraz som objavila super sérum PDNR od Medicube, na čistenie používam umývací olej a čistiaci gél od Cerave, hydratačný krém na deň mám rôzny, momentálne od Biodermy a na noc stále dávam LRP Cicaplast. Večer ešte úplne na záver si dávam argánový olej. Ale keď sa valčekujem, tak vždy si dám najprv Liquide peptide a po valčekovaní hneď Crystal retinal. Crystal retinal používam 3xtýždenne.

@sili82 ďakujem. 😊

petik22
20. feb 2026

čiže si vyčistíš pleť, dáš Liquide peptide, a valčekuješ - tam je nejaký návod nato? a potom dáš krémy, sérum a pod?

elin2525
20. feb 2026
@anonym_autor

@elin2525 takže 3 sedenia sú málo?
@123369
ďakujem za odpovede.
Mne skor ide o to, či ten koktail vitamínov, kolagenu atď. zapracovaný do pokozky má naozaj taký efekt na vyhladenie, zúženie pórov a na akné...

@anonym_autor Ano, 3 sedenia su urcite malo. Ak mas jazvy po akne, necakaj, ze ich to uplne odstrani, mozno zjemni. Ja mam
hlboke jazvy, kozmeticky same povedali, ze najlepsie vysledky by boli pre mna u dermatologov alebo plastickych chirurgov, ale samozrejme tam su ine ceny. Teraz chodim na chemicky peeling ku kozmeticle, kazdy tyzden, 10 sedeni turo zimu, uz mam 6 za sebou, velky zazrak to tiez nie je 😂
Ja sa nejak nemam k tomu doma sama pouzivat ten valcek, mozno v buducnosti.
Atieto procedury by sa mali robit len v zime, ked nesvieti slnko, i tak denne pouzivat opalovaci krem.

sili82
20. feb 2026
@petik22

čiže si vyčistíš pleť, dáš Liquide peptide, a valčekuješ - tam je nejaký návod nato? a potom dáš krémy, sérum a pod?

@petik22 áno, vyčistím pleť, nastriekam si na tvár termálnu vodu Avene a nato dám Liqiude, povalčekujem (8xhore, dole + šikmo oboma smermi - návod by mal byť pri valčeku) potom dám retinal. Keď sa vstrebe tak dám ten LRP Cicaplast.