Milujete líčenie?
Chcem sa len opýtať – nájdu sa tu ženy, ktoré sa rady líčia a kozmetika ich fakt baví? 💄
Sama sa v tom rada hrabem, skúšam nové veci a líčenie je pre mňa taký mini relax 😄
Ak to máte podobne, kľudne sa ozvite, rada spoznám ďalšie kozmetické duše 💕 Možno si poradíme tipy-triky alebo len tak pokecáme.
áno, preto som začala písať 10 rokov dozadu kozmetický blog a dodnes sa kozmetike venujem na soc.sieťach 😅
áno, preto som začala písať 10 rokov dozadu kozmetický blog a dodnes sa kozmetike venujem na soc.sieťach 😅
Ja tiez sa rada licim a hlavne ma to bavi.Keby nemam 46 tak by som si urobila aj kurzy ale uz si hovorim ze som nato stara 🙈je kopu mladych kociek ktore sa tomu venuju.Velmi ma bavi tienovanie .
@drews_beauty jej super 😇a kde ho nájdem
Ja tiez sa rada licim a hlavne ma to bavi.Keby nemam 46 tak by som si urobila aj kurzy ale uz si hovorim ze som nato stara 🙈je kopu mladych kociek ktore sa tomu venuju.Velmi ma bavi tienovanie .
@kollarovci stará ste v najlepšom veku 🙂 ste o rok mladšia ako moja mamka 😇urcite si treba spraviť a este ak vas to baví...
@drews_beauty jej super 😇a kde ho nájdem
@michaelammka ako mám tuto meno, tak ma všade nájdeš 🙂 sem nemôžem pripínať linky, lebo to berú ako reklamu 🙂