icon

Milujete líčenie?

michaelammka
7. aug 2025

Chcem sa len opýtať – nájdu sa tu ženy, ktoré sa rady líčia a kozmetika ich fakt baví? 💄

Sama sa v tom rada hrabem, skúšam nové veci a líčenie je pre mňa taký mini relax 😄

Ak to máte podobne, kľudne sa ozvite, rada spoznám ďalšie kozmetické duše 💕 Možno si poradíme tipy-triky alebo len tak pokecáme.

martinka13
Autor odpoveď zmazal
drews_beauty
7. aug 2025

áno, preto som začala písať 10 rokov dozadu kozmetický blog a dodnes sa kozmetike venujem na soc.sieťach 😅

kollarovci
7. aug 2025
@drews_beauty

áno, preto som začala písať 10 rokov dozadu kozmetický blog a dodnes sa kozmetike venujem na soc.sieťach 😅

Ja tiez sa rada licim a hlavne ma to bavi.Keby nemam 46 tak by som si urobila aj kurzy ale uz si hovorim ze som nato stara 🙈je kopu mladych kociek ktore sa tomu venuju.Velmi ma bavi tienovanie .

michaelammka
autor
7. aug 2025
@drews_beauty

@drews_beauty jej super 😇a kde ho nájdem

michaelammka
autor
7. aug 2025
@kollarovci

Ja tiez sa rada licim a hlavne ma to bavi.Keby nemam 46 tak by som si urobila aj kurzy ale uz si hovorim ze som nato stara 🙈je kopu mladych kociek ktore sa tomu venuju.Velmi ma bavi tienovanie .

@kollarovci stará ste v najlepšom veku 🙂 ste o rok mladšia ako moja mamka 😇urcite si treba spraviť a este ak vas to baví...

drews_beauty
8. aug 2025
@michaelammka

@drews_beauty jej super 😇a kde ho nájdem

@michaelammka ako mám tuto meno, tak ma všade nájdeš 🙂 sem nemôžem pripínať linky, lebo to berú ako reklamu 🙂