Mixa Panthenol Comfort: Pomáha na suchú a svrbivú pokožku?
Zdravím, dievčatá. Posledné týždne mám dosť suchú pokožku hlavne na nohách a rukách, miestami ma už aj svrbí. Pozerala som niečo hutnejšie na pravidelné natieranie a zaujala ma Mixa Panthenol Comfort, vraj je aj na veľmi citlivú pokožku. Používa ju niekto dlhšie? Zaujíma ma hlavne, či naozaj pomáha na tú suchosť a svrbenie a či po nej nezostáva pokožka mastná/lepkavá. Prípadne čo sa vám osvedčilo na podobný problém?
Ak ťa to už aj svrbí, tak ti obyčajný panthenol stačiť asi nebude. Skús radšej Mixu Atopiance (ten bielo-červený rad). Je bez parfumácie a na atopickú alebo extrémne suchú kožu zaberá hneď. Mne zachránila ruky.
mne pomohol fakt dost.niekolko mesiacov som mala suchu, supinatu kozu hlavne okolo nosa a pri usiach a po par pouzitiach sa to vyrazne zlepsilo.teraz uz mam pokozku normalnu.je sice dost mastny, ale mne to neprekaza, kedze konecne nieco zabralo.
Ja ju mam doma, kupila som ju povodne len tak na skusku lebo som mala strasne suche predkolenia. Na svrbenie neviem posudit, to som nemala, ale na tu suchost mi pomohla. Nie hned po jednom natreti, skor po par dnoch pravidelneho pouzivania. Je hutnejsia, takze cez den ju velmi nedavam, skor vecer po sprche.

Ahoj, ja ju používam dlho a nedám na ňu dopustiť! Hlavne na nohy, suchosť zmizla po pár dňoch, ja mám teda problém hlavne v zime... Rýchlo sa vstrebáva, vôbec nelepí a hneď sa môžeš obliecť... Za mňa top produkt z drogérie, určite do nej choď. 👍